Den der kropsdebat...

Køb: Guld krave

Køb: Guld kraveKøb: Guld krave

Jeg købte tidligere på ugen en fin ny halskæde på arbejdet. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den og jeg tror endelig at jeg er varmet lidt op til krave-trenden. Det er ikke fordi jeg ikke har kunnet lide trenden, jeg synes bare ikke den er så pæn til mig. Men den her halskæde er lige så meget skjortekrave-agtig som den egentlig bare er en halskæde og det kan jeg godt lide.

Den hedder “Peter Pan collar”, er fra Gina Tricot og den koster 159 kroner. Vi har rigtig mange der spørger efter den i sølv, men den findes desværre kun i guld. Den er også lige HER på webshoppen.

Og mange tak for alle jeres kommentarer til mit indlæg om kropsdebatten (HER). Dejligt at debattere HVAD vi kan gøre istedet for at diskutere størrelser. Fede ideer flere af jer kommer med!

I just bought this Peter Pan collar necklace in Gina Tricot. I think it’s so cute!

bloglovin

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der kropsdebat...