Anbefaling: Topskud

Mine CFW favoritter AW12

Mine CFW favoritter AW12Edith & Ella bød nok på det mest farvestrålende show under hele modeugen og det kan jeg jo godt lide. Bare fordi tøjet er til efterår/vinter, så behøver det hele jo ikke at være sort, gråt og brunt 😉 Jeg kunne rigtig godt lide leopard jakken til venstre. Jeg har altid været meget konservativ i valget af vinterjakker (9 ud af 10 gange er den sort), men det kunne være denne skulle ændre på det! Jeg kan desuden rigtig godt lide det totalt røde look til højre. Det er fedt!

Mine CFW favoritter AW12
Jeg var rigtig vild med kjolen her (også fra Edith & Ella). Er helt ærgerlig over at den ikke når at komme i butikkerne til sommer, fordi jeg kan forestille mig mange sommerfester og aftener, hvor den ville være perfekt (og evt også bryllupper!).

Mine CFW favoritter AW12
Normalt er jeg ikke vildt meget til Munthe+Simonsen, men i år var der faktisk flere ting som jeg fik et godt øje til. Min helt store favorit var denne sølv paliet top. Den var simpelthen fantastisk! Den var også i en nederdel version, men det var toppen med den halvåbne ryg der fangede mig.

Mine CFW favoritter AW12
Jakken/blazeren her fra Munthe+Simonsen fangede også min opmærksomhed. Den er virkelig lækker på en totalt underspillet måde. Og så ligner det vist noget ruskind, hvilket jeg har en svaghed for. Har allerede flere stylingsideer i hovedet og tror den ville være super anvendelig til både hverdag og fest.

Mine CFW favoritter AW12
“Wow”, var vist det først jeg sagde, da denne kjole gik på catwalken til Designers Remix. Jeg er simpelthen SÅ vild med farven og den dybe ryg. (Billedet til venstre er lånt af copenhagenfashionweek.dk)

Mine CFW favoritter AW12
På trods af at jeg stod et vildt dårligt sted til Gestuz, så fik jeg alligevel nogle okay billeder fra showet. Gestuz skuffer aldrig og deres styles er altid super anvendelige. Jeg var rigtig vild med den smukke navyblå silke kjole til venstre. Den bevægede sig så smukt og kan allerede se den som en mulig nytårskjole. Jeg er igen ærgerlig over at det her først kommer til efteråret, da den lange kjole også ville være perfekt til en masse sommerevents med en lækker tan og nogle smukke smykker. Sættet til højre kan jeg også rigtig godt lide – både lædernederdelen og den fine top, hvis farven er laber.

Mine CFW favoritter AW12
Jakken til venstre kunne også være et rigtig godt bud på en vinterjakke til næste sæson. Igen er den lidt mere spændende end de sorte jakker jeg altid ender med. Kjolen til højre var simpelthen SÅ smuk. Den var smuk, dramatisk og en smule goth på den gode måde. Jeg var helt væk i den! Jeg fangede bare ikke selv et godt billede af den, så billedet til højre er lånt af copenhagenfashionweek.dk (Både jakken + kjole er også fra Gestuz)

Så har jeg endelig fået tid til at lave et indlæg om mine Copenhagen Fashion Week favoritter. Der var en del billeder der skulle redigeres 😉 Jeg deltog i 3 shows torsdag og 5 shows fredag, så det er faktisk den modeuge, hvor jeg har været mest med indtil videre. Det er lidt svært at tage hele ugen, når man ikke bor i København, men næste gang vil jeg også prøve at tage min. 2 dage. Måske 3. Dette indlæg er med mine favoritter – de styles der virkelig fangede min opmærksomhed. I morgen får I et indlæg med de mere sjove/skæve ting fra modeugen – kendisspotting, oplevelser osv.

Jeg vil specielt lige gerne rose Edith & Ellas show. Jeg håber ikke at det her kommet til at lyde snobbet, men jeg forstår stadig ikke hvorfor vi bloggere får så dårlige pladser til de her shows (aka ståpladser). Udover fotograferne, så er vi jo dem der er aller mest afhængige af at få nogle gode billeder med hjem fra de forskellige shows, fordi det giver jo ingen mening bare at komme hjem og så blogge med alle de officielle billeder, fordi det kan alle jo gøre. Og det havde de til Edith & Ella forstået. De havde lavet en række af stole nede foran fotograferne, hvor vi var flere bloggere der sad. Genialt! Vildt godt sted at sidde til  billeder, men samtidigt tog vi ikke frontrow sæder fra celebs, modeeksperter og journalister. Det har også gjort, at mine billeder fra Edith & Ella er ultimativt de bedste billeder jeg har fra alle de shows jeg var til. Så stor ros til dem!

Pictures of my favorites from Copenhagen Fashion Week which I attended last week.

bloglovin

14 kommentarer

 • Haha, jeg har bare et billede af Kylling (fra Bamse og Kylling) i hovedet, år jeg ser røde ben.. Hver gang – ligemeget hvor flot det er. For de billeder ér flotte! Har bare en der “yd yd. Det er Kyllings ormelyd..” på repeat i baghovedet nu..

  På den mere seriøse side, så ser både shorts og bukser fra M+S vildt lækre ud! Jeg kunne godt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg forstår dig godt! Jeg har det på lidt samme måde, når jeg selv har tænkt på at hoppe i et par eller set andre gøre det. Men når jeg så ser det som her på catwalken, så synes jeg det ser pisse fedt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forestil dig lige det all-red outfittet til en julefrokost, totalt fierce!:) tror jeg skal på jagt efter en red-leo kjole:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det ville bestemt være labert til julefrokost. Du kan jo evt holde øje med den her – den burde være i handlen til julefrokostsæsonen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte billeder! Jeg ville ønske at jeg havde været med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 🙂 Det er også en fed oplevelse at være med til. Der er en helt speciel stemning!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej hvor er jeg bare vild med den røde leopard kjole fra Edith og Ella. Den skal jeg klart holde øje med, når den kommer i butikkerne! Derudover er jeg også meget begejstret for Munthe + Simonsen toppen og jakken fra Gestuz. Virkelig lækre sager.

  Og så vil jeg da gerne lige rose dine billeder. Synes, du har fået taget nogle vildt gode billeder!

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er virkelig fin! Og såvidt jeg husker så plejer Edith og Ella ikke at ha’ totalt urimlige priser.

   Og tak, hvor er du sød 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Smukke ting du har valgt ud. Den der blå silkekjole er da bare SÅ skøn. Må eje 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der lædernederdel fra Gestuz er lige sådan én jeg leder efter. Det bliver skrevet bag øret! Edith og Elllas ting ser også fine ud. Særligt den røde kjole.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Topskud