Outfit of the day #167

Oscar 2012 – Worst dressed

Oscar 2012 - Worst dressed
Anna Faris in Diane von Furstenberg   –   Penelope Ann Miller in Badgley Mischka

Der var virkelig intet ved Anna Faris’ look jeg kunne lide. Jeg synes det hele ser så billigt ud. Kjolen ligner ikke noget der har kostet mere end 500 kr på trods af at det faktisk er Diane von Furstenberg. Hendes frisure hjælper heller ikke på det og jeg er bare efterladt med et billigt indtryk.

Når jeg ser på Penelope Ann Miller (skuespiller fra filmen “The Artist”), så er det første jeg tænker “Miss Piggy”. Der er bare et eller andet ved hendes outfit der føles ret konet. Jeg ved ikke om det er kjolens snit eller den lidt gammeldags frisure, men der er ihvertfald et eller andet der slet ikke spiller for mig.

Oscar 2012 - Worst dressed
Jennifer Lopez in Zuhair Murad   –   Viola Davis in Vera Wang

Da Jennifer Lopez blev spurgt på den røde løber hvorfor hun havde valgt netop denne kjole, så var hendes var at hun følte sig som “Jenny from the Bronx” i den og det kunne hun godt lide. Og det er lige præcis mit problem med hele hendes outfit. Det er så hiphop-prøver-at-være-classy agtigt og det ender istedet bare med at være tacky. Jeg hader de der cutouts på ærmerne og jeg er SÅ træt af at den der frisure vist er den eneste JLo kender.

En anden ting jeg er træt af er at se på Viola Davis’ bryster. The Help-skuespilleren har denne award-sæson yndet at flashe så meget patværk som muligt hver hun har været til et event og it’s getting old. Se bare hendes outfit HER hvor det næsten er fysisk umuligt for hende at vise mere bryst før de faktisk falder ud. Desuden synes jeg stoffet på den øverste del af kjolen ser alt for shiny og billigt ud.

Oscar 2012 - Worst dressed
Shailene Woodley in Valentino   –   Wendi McLendon-Covey in Simin Couture

Selvom Shailene (fra filmen “The Descendants”) er en ung kvinde på 20 år, så er der ingen grund til at komme til the Oscars i en kjole der unægteligt for hende til at ligne en konfirmand. Jeg kan egentlig godt lide ideen omkring bryststykket og så en dækkende kjole, men den her er simpelthen FOR dækkende til det rigtigt bliver sexet eller interessant. Ærmerne er for lange, kjolens snit for kedeligt og make-uppen for anonym.

Jeg må indrømme, at jeg ingen idé havde om hvem Wendi var før jeg fik hende slået op på nettet. Hun var åbenbart med i Bridesmaids (som jeg alligevel heller ikke var så imponeret over). Jeg kan faktisk ikke helt finde ud hvad der er galt her, men der er bare et eller andet ved det jeg virkelig ikke kan lide. Kjolen er avarage-okay, men jeg tror det er kombinationen med den, make-uppen og det rædderlige svensker-garns hår jeg ikke er fan af. Jeg synes ihvertfald der var noget kikset over hende, da jeg så hende.

My Worst Dressed list at the Oscars

bloglovin

16 kommentarer

 • i definitely agree with all of these. i thought rose byrne pulled off a black sequined dress well while anna faris just looked like something from an old james bond movie. i didnt like it at all. i also thought jennifer lopez looked terrible (and i just wasn’t too keen on the fact that she was there anyways haha).

  michelle williams’ dress was my favorite style, but least favorite color…if that even makes sense 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yeah, totally agree with Anna Faris – it’s was just “off”. I’m not a fan of JLo either 😉

   But regarding Michelle Williams: I love the colour, but not the style… haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  WOW! her vi godt nok uenige må jeg sige 🙂
  elsker elsker Anna faris look, kjolens farve står skide godt til hendes meget lyse hud og lyse hår.. Og for det andet elsker jeg brudepiger, den er så sjov.. Synes også det er sjovt og se hvor uenig du er med bazar som også har lavet sådan nogen lister som du har 🙂 glæder mig hvert år til at se dine worst og best dress lister fra The Oscars.. Flere af dem tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det skal der også være plads til 😉 Anna F og Viola D var nok de dårligst klædte, hvis du spørger mig.

   Og tak! Jeg skal nok huske at lave dem hvert år, fordi jeg kan mærke at I er flere der elsker listerne 😀

   EDIT: Af hvad jeg kan se hos Bazar så har de bare valgt at synes at alle kjolerne var flotte. Kan ikke finde nogen worst dressed-liste hos dem? Og de er da enige med mig i at Milla var en af aftenens flotteste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror at det ville være bedre hvis Shailene Woodleys ærmer var stramme og trekvartlange, løst hår og hun havde flashet lidt ben, så man kunne se et par lækre stiletter. Hun ligner en norsk konfirmand fra 70erne.

  Synes Jennifer Lopez ser ens ud på de røde løber i de sidste pr år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, helt enig med Shailene! Lidt ben og kortere ærmer ville virkelig ha’ hjulpet!

   Og enig igen med JLo… hun sidder fast i samme rille!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.Lo will be J.Lo. Jeg kunne godt lide hendes kjole, men den var unægteligt meget hende! Synes også Shailene Woodleys er smuk, men jeg synes ikke den er helt glamourøs nok til Oscar-uddelingen. Ellers er jeg enig. Anna Faris ser forfærdelig ud. Kjolen passer hende slet ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, JLo will be JLo, men det betyder så også dårlig stil i 9 ud af 10 tilfælde.

   Ja, Anna Faris ser forfærdelig ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Dårlig stil og dårig stil – det er vel en smagssag?
   Jeg synes sgu hun er smuk, ‘if it ain’t broken, why fix it’? 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes bestemt også hun er en smuk kvinde! Don’t get me wrong – det kan man ikke tage fra hende! Og jeg synes jo hendes stil har været broken hele tiden, så den skal i den grad fixes 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Nørgaard

  Ej, jeg synes, Woodly’s Valentino-kjole er helt fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan egentlig godt lide Penelope Ann Millers kjole, dog er den måske lige lovlig hudfarvet til hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg tænker stadig “Miss Piggy” når jeg ser hende 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skægt – jeg synes Shailene Woodley var en af de smukkeste og mest velklædte i år. Jeg er viiild med kjolen!

  Til gengæld er jeg meget enig i udsagn om både JLo og Viola Davis – men jeg har bare heller INTET til overs for slutty looks på den røde løber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja det er sjovt som man ser det forskelligt.

   Jeg er heller ikke vild med den slags sluttyness

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #167