Vind 1000 kr til Be Fashionable

Outfit of the day #162

Outfit of the day #162Outfit of the day #162Outfit of the day #162Forrest & Bob tanktopForrest & Bob braLOVE skirt HERFriis & Company bag HERFriis & Company sandals HERRay-Ban sunglasses HER

Endnu et outfit fra Kap Verde – har altså et par mere tilbage endnu, så håber ikke at I er blevet træt af strand og palmer endnu 😉 Outfittet er fra en dag, hvor vi først havde været på stranden og så efterfølgende gik en tur ned i Santa Maria by. Stien jeg står på, er den der gik fra hotelområdet og ned til stranden. Vi boede så vi kunne se stranden fra vores bungalow – virkelig lækkert! 🙂

Jeg har i øvrigt mine nye Forrest & Bob køb på. Jeg er simpelthen SÅ glad for både tanktoppen og BH’en. Tanktoppen er virkelig god kvalitet og BH’en er så smuk. Jeg bliver helt sikkert nødt til at eje BH’en i flere farver og så skal jeg have flere af den model tanktop (er dog i tvivl om jeg skal hoppe på andre farver eller bare købe nogle flere i sort?). Det var første gang jeg har købt noget fra Forrest & Bob, men det er bestemt ikke sidste.

bloglovin

15 kommentarer

 • Mette

  Ih hvor er du smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super skøn outfit. Den nederdel er bare så fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lj

  Normalt syns jeg du er rigtig smuk, og smart!
  Men lige i det her outfit syns jeg du ser lidt konet/kikset ud?
  Tror det er overdelen jeg ikke er så vild med, og så syns jeg bare ikke lige den passer til en så fin nederdel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Overdelen? Det er en sort tanktop?? Og nej, jeg synes overhovedet ikke jeg er hverken kikset eller konet 😉

   Jeg har 4 kommentarer liggende fra dig på min blog og 3 ud af de 4 er enten helt negative eller delvist negative. Jeg ved ikke om det er din intension, men måske du skulle overveje hvordan du formulerer dig når du lægger kommentarer? Eller overveje hvorfor du kun har et behov for at lægge kommentarer når det er noget negativt du skal af med?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bow chica wow wow! Looking hooooot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Vil gerne lige slå fast, at du jo på ingen måde ser konet eller kikset ud!! At man overhovedet får den tanke… ja, jeg ved ikke lige hvad man tænker så. Det er virkelig et lækkert outfit! Elsker detaljen med den gule neglelak som kontrast. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Synes du ser cool og sofistikeret ud på en chick ladylike måde:D
  Hvordan er sandalerne at have på? er lidt interesseret i det da jeg købte et par for et par måneder siden men desværre ikke har haft en mulighed for at have dem på 🙁 (misundelse) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Nina 😀 De er rigtig behagelige at have på! Er virkelig glad for dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Alle billederne her er fra vores sidste ferie på Kap Verde. Den kan I læse meget mere om her (maden), her, her, her og her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 1000 kr til Be Fashionable