Oscars 2012 - Best dressed

Outfit of the day #167

Outfit of the day #167Outfit of the day #167Outfit of the day #167
LOVE dress HERGina Tricot beltGina Tricot scarf – ASOS wedges HERD&G watch

Jeg har virkelig bare fået slappet af i weekenden i Sverige, men jeg har faktisk også lært mit kamera meget bedre at kende. En af dem der var med på turen er ret god til det der med kameraer, så han fik lært mig lidt tricks. Så jeg håber I nu fremover kan se en lækker forskel på mine billeder… jeg synes fx de her er vildt fine med den lækre dybde i billedet. Det giver lidt et drømmende udtryk.

Kjolen er iøvrigt ny og er fra LOVE. Den er virkelig behagelig at have på, da der er elastik i taljen. Jeg har den i en str. M/L og den er lidt lille i størrelsen. Især i længden er den ret kort! Den går på mig lige nu med strømpebukser, men den bliver nok for kort til bare ben til sommer. Der er link til kjolen under billedet.

Outfit from my weekend in Sweden. I learned some new things about my camera so I hope you can see some change in my pictures from now on.

bloglovin

27 kommentarer

 • Rigtig fine billeder og rigtig fin kjole!
  Men! Jeg er virkelig ærgelig over, at love kun laver deres kjoler i så små størrelser. Når den du har på er den største størrelse, kan jeg hurtigt se at jeg ikke ville kunne passe noget derfra – ikke vildt mangfoldigt?

  Kisses J.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er helt enig… både underligt med kun 2 størrelser og samtidigt også når de er ret små i det. Det måtte de godt lave om!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor sjovt! jeg kunne tydelig se forskel på dine billeder. jeg troede du havde redigeret dem?!!
  det ser virklig virklig flot ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nope, det er kameraet! Jeg har faktisk stortset ikke gjort noget ved dem end gjort dem mindre i størrelsen. Så det er all kameraet 😀 Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne tydeligt se det! Allerede ved første billede tænkte jeg, at det var nogle flotte billeder. Også bare settingen med svensk landidyl og pæn pige (dame? kvinde? Quinde?) i pæn kjole er med til at gøre billederne rigtig gode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Michelle <3 Er glad for at du kan se forskel på billederne. Og ja, jeg blev helt vild med location ved den lille vej – bare jeg lige kunne tage den med hjem i baghaven og altid ha' den til at tage outfitbilleder på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med det nederste billed! Du ser så fantastisk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser fantastisk ud! Lækre billeder og lækkert outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Det er virkelig ikke for at være led, men er du gravid? Ser ret meget sådan ud på de første to billeder, men det kan ligeså godt være vinden, som tager i kjolen…..! Og nej, jeg synes altså ikke du er tyk, du har en rigtig flot krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ville du tage det som noget positivt hvis nogen spurgte dig om du var gravid, når du ikke var?
   Nej, det er jeg ikke. Og jeg lavede et indlæg få dage før med billeder af mojitos jeg sad og drak i sommerhus. Det ville jeg nok ikke gøre hvis jeg var gravid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De røde læber er SÅ fine til dig :O)

  <3
  Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Hej!

  Du ser fremragende ud og det samme gør settingen og billederne i det hele taget 🙂

  Er det nogle fototips du evt. vil dele med os??
  Mit Kamera skriger efter at blive brugt ordentligt…

  God dag herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak! Se evt det jeg svarede til en af de andre kommentarer! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som de andre også har sagt, så er det nogle super fine billeder! Og et rigtig smukt lys der er på det nederste billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må da lige give et tip videre til indstillingen på kameraet, til at få billederne til at være så fine 🙂 Super gode billeder, jeg er helt vild med dybden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh det er lidt svært at forklare, da det ikke bare er en enkelt knap der skal rykkes lidt på. Men har været inde i “A” funktionen og pille ved lys der kommer ind i linsen, når man tager billeder. Jeg har et Nikon kamera 🙂

   Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Må rode lidt med “A” funktionen på kærestens Nikon så 🙂 Kan være man kan google sig frem til en lys-guide.. Men tak for dit svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   God idé! Jeg skal også selv ha’ fundet flere tricks 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Bliver lige nødt til at spørge dig nu. Syntes ikke det har set sådan ud på andre billeder, men på disse ligner det at du evt. kunne være gravid. Og misforstå mig ikke, det er ikke et forsøg på at ydmyge, nedgøre eller noget i den stil – kun af ren og skær nysgerrighed..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jeg ikke… det er lyset der falder sådan på kjolen. Og hvis jeg var og ikke havde fortalt jer det, så var det nok med vilje 😉 Jeg har lige for 2 dage siden postet at jeg sad i sommerhus i Sverige og drak mojitos. Hænger det samme med at være gravid?

   Men jeg må indrømme at jeg synes det er flabet at spørge om. Hvordan ville du ha’ det hvis nogen spurgte dig om du var gravid, når du ikke var? Ville du tage det som noget positivt?
   Sorry hvis jeg virker sur, men synes virkelig det er et spørgsmål man bare ikke stiller.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie JT

   Wauw.. Det var virkelig taktløst!
   Det er ikke for at synge kanon for Jeanett, men jeg er meget enig i at det ikke er et spørgsmål man stiller – lige meget med hvilken hensigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Har du nogle tips til rød læbestift? ELSKER ELSKER ELSKER selv rød læbestift, men nej hvor bliver min hurtig grim, den løber sådan lidt ud i mundvigene du ved. SÅ grimt! Og din ser ud til at side helt perfekt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oscars 2012 - Best dressed