I wanna dance with Whitney

Praktik hos RICE

Praktik hos RICE
I denne uge bliver min hverdag mere farverig… – sådan helt bogstaveligt talt. Jeg er i denne uge nemlig i praktik hos RICE her i Odense, i forbindelse med min uddannelse. Jeg ved ikke hvor mange af jer der kender RICE, men de er især meget kendte for deres farvestrålende kopper/glas i melamin. Jeg skal kigge lidt på blogs og sociale medier i mens jeg er der, så det ligger jo lige til mig. Jeg glæder mig også til at tage fat. Jeg glæder mig dog ikke til at skulle møde kl. 8 og ha’ madpakke med i 5 dage (snøft, der er ingen kantine!). Men jeg glæder mig til at lære noget – og på en anden måde end når man sidder i et klasselokale. Jeg forudser dog at jeg er en MEGET træt dame, når vi når fredag og jeg endelig kan fejre vinterferie med resten af Fyn  😉

This week I’m in a mini internship at RICE here in Odense. They’re well known for their colourful cups, bowl and another kitchen stuff.

Ledige IT job på IT-Jobbank

bloglovin

16 kommentarer

 • hold da op! sikke en oplevelse!! jeg elsker rice, er kæmpe kæmpe fan af det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo jeg har hørt om det 🙂 De har nogle super fine ting, men jeg havde stress sidste gang jeg var i butikken sammen med min søster, fordi der var så mange mennesker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  I LOVE RICE – især deres lagersalg (med undtagelse af alle de hysteriske kvinder, som vist udgør hovedparten af kunderne på lagersalgene). Min kæreste er dog mindre begejstret efter jeg i sommer slæbte mintgrønne havestole og et lyserødt opvaskestativ med hjem derfra 🙂 Men de har virkelig mange fine ting, og for mig har Rice altid virket som en spændende arbejdsplads, der også tænker på mennesket bag produktionen, så det bliver sikkert rigtig fedt for dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg kunne forestille mig at folk gik amok til lagersalg 😉 Ja, jeg er også allerede faldet for flere ting som jeg godt gad at have.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker Rice produkter,
  håber vi kommer til at hører lidt mere om din oplevelse hos dem.

  Nogen gang er det jo meget rart af få lidt afveksling fra skolebænken
  selvom man skal møde kl 8. 🙂

  x blackstampss.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Nana, følg evt med på facebooksiden. Der vil jeg nok uploade lidt løbende i ugen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender ikke lige mærket ved navn, men det ligner meget de produkter en af butikkerne sælger på Købmagergade i KBH. Har de en butik der også?

  Det er virkelig farver man kun kan blive i godt humør af:O)

  <3
  Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Plint på Kødmagergade sælger det ihvertfald, men ved ikke om det er den du mener? Ja, det er nogle dejlige farver 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke aa

  Uuuhh nicKan du så sige om de har lavet nogle vinglas af en art?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gør de! Men de er vist i plastik? Tror jeg. Deres sortiment er ret stort, så du må næsten lige prøve at tjekke deres hjemmeside 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Off topic – men lagde mærke til at du tidligere på året (?) bestilte en DANSK kjole, men at den så alligevel var udsolgt.
  Den er meget på tilbud på oxideret.
  http://oxideret.dk/collections/udsalg/products/dansk-kjole-renete-dalmatiner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucky !! total yndlings. De laver bare de fineste ting. Pas på du ik køber hele butikken :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er allerede faldet for ALT for mange ting. Det er pisse farligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wanna dance with Whitney