Søde opskrifter

Video fra Kap Verde

[videofyme id=”393007″ width=”900″ height=”576″ class=”aligncenter”]

Det var faktisk meningen at jeg ville ha’ lavet en videoblog eller to, da vi var på Kap Verde. Men den ene dag på solsengen tog hurtigt den anden og så var den ferie pludselig gået 😉 Jeg filmede dog dette, da vi var ude og gå en lang tur langs stranden den ene dag. Videoen var egentlig ikke ment som en video til bloggen (hence Hr. Kæreste der prøver at kysse mig til sidst i videoen), men tænkte det kunne være fint at vise jer de smukke strande “live”. Stranden her er på øen Sal et par km gåtur væk fra Santa Maria by.

Og nej, grunden til at Hr. Kæreste har noget om halsen er ikke fordi det var koldt (tværtimod), men fordi han havde fået træk om natten pga aircon, så han var bange for at blive syg. Fik bare et par spørgsmål omkring det sidst, da jeg viste billeder fra denne dag 🙂
Håber at I kan lide videoen! 🙂

A short video from our vacation to Cape Verde – I just wanted to show you the beaches “live”. 

bloglovin

13 kommentarer

 • Åårh det ser lækkert ud!! 🙂

  – btw. Jeg elsker din kæreste tee, den er vildt sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var det virkelig også! Det skal jeg sige til ham 😉 Han elsker at I er så vilde med hans stil herinde i øjeblikket. Den er iøvrigt bare fra H&M.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har faktisk købt den, haha! Jeg er så glad for den! Du kan se den her http://www.charlotteheartfashion.blogspot.com/ (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha fedt! Du ser fantastisk ud i den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ååårh tak! Jeg synes nu mere, at jeg ligner en meget træt Charlotte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, pæn Charlotte! 🙂 Du er en køn pige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du sød! på sådan en rigtig storesøster måde! (det er en rigtig god ting :-)) Tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe jeg er også storesøster til to mindre søskende, så det ligger nok bare naturligt i mig med storesøster-rollen 😉 Og det var så lidt, mente det bestemt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett.

  Læste din kommentar på AML og valgte at fjerne den da det ikke passer. Du tror sikkert jeg har fundet det hele på Kias blog, og det er også klart. men det har jeg nu ikke 🙂 ( Har en veninde i sverige som faktisk fortalte mig om det forleden og syntes jeg skulle skrive lidt om det, så jeg søgte på google og tog ET af Kias billeder samt andre jeg fandt rundt omkring hvilket jo også er ok, da alle de billeder florerer rundt på nettet)

  Vil bare lige fortælle dig det, så du ikke tror det værste om A Machine Life 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det er ikke okay at tage andres billeder selvom man finder dem på google. Det er stadig Kia der har lavet collagen. Og ordret samme tekst synes jeg lyder mere end bare et tilfælde. Men lad os lade det ligge. Er sikker på du har forstå pointen og ikke tager andres billeder eller tekst en anden gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kia

   Helt ærligt, Cecilie. Fair nok at du har fundet et billede på google. Men den oprindelige tekst i dit indlæg er skrevet af MIG og copypastet af dig. Det har jeg intet imod, hvis du bare husker at skrive hvor du har din inspiration fra. Bruger rigtig meget tid på teksten på min blog og sad altså selv i formiddags og forfattede den her tekst, som du brugte i dit indlæg. Husk at kreditere en anden gang.

   🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da mega god den video – du skal nu ikke tænke på, om Hr. Kæreste lige vil kysse dig til sidst, det er nu sødt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søde opskrifter