Outfit of the day #162

Yellow

Yellow
Jeg har fået et par spørgsmål omkring min gule neglelak på flere af billederne fra Kap Verde, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne tage det i et seperat indlæg. Neglelakken er fra WetnWild som har givet mig den i gave. Farven hedder The Wonder Yellows og der er en lille smule shine i den. Jeg har 3 lag på her på billedet. Den minder mig lidt om Chanels “mimosa” fra sidste år – som jeg dog nægtede at betale knapt 200 kr for. Så den her er et super alternativ! Den får dog nok en pause nu og indtil vejret ændrer sig til noget lidt mere sommerligt 😉

Den fås HER, men WetnWild fås vist også i supermarkeder som Føtex og Bilka. Den koster kun 40 kr 🙂

Some of you have asked me about the yellow nail polish I’m wearing on most of my Cape Verde pictures. It’s from WetnWild and the colour is called The Wonder Yellows.

bloglovin

8 kommentarer

 • Er egentlig altid gået udenom orange og gule lakke, fordi jeg troede, man kom til at se sådan lidt blegfiset ud, men det er da ikke tilfældet! Den er fin – skal måske se nærmere på sådan en, når sommeren nærmer sig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Sådan har jeg også haft det, men så prøvede jeg denne og synes farven er helt fin! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fedt billed!
  jeg havde engang en gul neglelak som barn, men min storebror, drillede mig med den og sagde det lignede nikotin negle, og siden har jeg holdt mig fra den slags farver. men det ser jo skide godt ud. kunne godt være jeg skulle forsøge mig igen hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes helt sikkert at du skulle kaste dig ud i det igen! Jeg synes det fungerer til sommer sæsonen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ja, jeg tror også jeg prøver. det ser sku godt ud. min søster havde det sidste sommer, men det var først sidst på sommeren jeg egentlig havde vænnet mig til farven, men kan mærke at jeg bliver mere og mere lun på farven

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kender jeg godt det der med at vænne sig lidt til det først. Men gul bliver også ret hot til sommer, så der kan du sagtens kaste dig ud i det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig:-)

  Hvilket hotel boede du på?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #162