Den lille forskel #2

2 gode grin


Måske har flere af jer set videoerne her før, men de er simpelthen SÅ sjove at de fortjener en gentagelse. Især den første video med de to dejlige fyre Lars (er man egentlig HELT sikker på at det er det han siger?) og Synk (allertiders kælenavn!) i Taxa Quizzen er all over facebook disse dage. Men shit, hvor er det også bare en helt vildt sjov video. Jeg tror, at Lars (?) og Synk har fået mere end et par bajere. De er jo helt wasted. Men man kan ikke andet end elske deres svar! Selvfølgelig er kanariefuglen et symbol på visdom! Haha. Og jeg elsker hvordan Lars hele tiden siger “Hvaffor no’et?” hver gang de får stillet et spørgsmål. Åhh jeg har allerede set videoen 10 gange.

Video nr. 2 er vist halvgammel, men det gør den ikke mindre sjov. Jeg griner hver gang jeg ser den! Og er så imponeret over at værten ikke knækker sammen af grin noget før. Det er virkelig morsomt!
Jeg elsker den her slags små videoer som bare “lever videre” på YouTube. Det er altså for grineren.

Jeg kender også en hvor en abe gør noget meget nasty ved en frø. Men den ved jeg ikke om er helt stueren nok til at lægge på bloggen. hehe. Kender I nogen gode, så må I gerne linke til dem i kommentarfeltet!

I love funny videos on YouTube. These two are from Danish television. The first one is two very drunk guys trying to answer some (very easy) questions in a quiz show we call “The Taxi Quiz”.

bloglovin

16 kommentarer

 • Victoria

  http://www.youtube.com/watch?v=wUbY9T5VyXs
  ELSKER den lyd den laver, så har man dælme bare givet op! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja, det er virkelig en der ikke gider mere! Haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åhh lige hvad jeg havde brug for lige nu.. 🙂 Er færdig af grin!! Nu må jeg vist også hellere komme tilbage til lektierne.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja ikke? Det er ALT, alt for sjovt. Har grint så meget over den første video i dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe ja de er hylemorsomme begge to. Synk og Lars har jeg også set mere end 10 gange, så den første gang i tv’et alene, og jeg har sjældent grint så højt i mit eget selskab 😉 Jeg elsker bare Lars’ grin og hans hvaffor nå’et, jeg er lige flad af grin hver gang jeg ser videoen. Den anden er også en klassiker.

  og apropos tv-quiz, så er denne svenske udgave af quiz-hjørnet hvor værten knækker sig i en kæmpe lang stråle også genial

  http://www.youtube.com/watch?v=_tXzKpmRrFs
  hun gør det faktisk hele to gange, men anden gang ses kun i denne video: http://www.youtube.com/watch?v=LmxaKf8ruBM

  Eller denne nyhedsoplæser der fiser på live tv er også genial: http://www.youtube.com/watch?v=VVYx6zRxFCw

  begge nogle halvgamle klassikere 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha nej nej nej! Jeg havde ikke set den med hende der knækker sig. Nej, hvor er det synd for hende, men samtidigt også vildt sjovt at hun faktisk begynder at sidde og forklare at hun har mens osv. Hahaha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha den første havde jeg ikke set før.. haha den er satme sjov, må lige vise den til hr. kæreste..
  den sidste har jeg set aaalt for mange gange. dog griner jeg lige meget hver gang!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den sidste er også bare en klassiker på YouTube! Men tror også at Lars og Synk kunne gå hen ìg blive det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Puha, den med aben er bare for ulækker. Men også lidt morsom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, vildt klam – men må indrømme St jeg også grinte lidt under den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha – jeg er vild med Lars forklaring på hvorfor man skulle avle får : “Så barberer man dem og får sådan nogle lange hår man kan lave strømper af”!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Helt genialt, mere af det!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har virkelig set den første mange gange og grint lige meget hver gang.
  Har på mit tidligere arbejde mødt “synk” flere gange og er endda blevet inviteret på date af ham – behøver jeg at sige at jeg pænt takkede nej? 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha virkelig? Nu burde du næsten sige ja – han er jo kendis! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den lille forskel #2