Outfit of the day #175

Følg…

Følg...

Jeg får tit kommentarer eller mails med spørgsmål om jeg er på Twitter, Instagram eller andre steder. Så derfor tænkte jeg, at jeg lige ville lave et opsamlings-indlæg, hvor I kan få overblik over hvor I kan følge mig og bloggen henne. Håber det er til hjælp for jer der tit spørger 🙂 Håber at se jer nogle af stederne!

Bloglovin’ – Dette er min personlige yndlings måde, at følge blogs på. Det er det redskab jeg selv bruger allermest. Man opretter en bruger på bloglovin.com og derefter tilføjer man sine yndlings blogs til ens liste. Det smarte er nu, at man i princippet kun behøver at logge på Bloglovin fremover, når man vil læse blogs. Nu kommer indlæg fra de blogs man har tilføjet nemlig ind i ens news feed og så kan man trykke sig ind på de forskellige indlæg. Rigtig smart! I kan følge mig HER.

Facebook – min næstmest yndlings måde at følge andre bloggere på! Der er bare noget hyggeligt over facebooksiderne, da de kan gøres rigtig personlige. Jeg bruger meget min til at komme med små statusopdateringer om alt mellem himmel og jord (shopping cravings, X Factor, Paradise Hotel, vejret, nyheder omkring bloggen og meget, meget mere). Poster også tit billeder af mig på farten fra fester, events osv. Spørger også tit jer læsere om hjælp derinde! Følg bloggen på Facebook HER.
(og lidt bonus-info: Hvis vi når 1400 likes derinde inden ugen er omme, så kommer der en konkurrence på bloggen! Sætter den igang så snart vi rammer 1400).

Instagram – Det nyeste sted jeg har oprettet mig, er på Instagram. Det er en app til smartphones, hvor man kun poster billeder. Man vælger selv hvem man vil følge i ens news feed og så kommer der nye billeder, når folk poster dem. Det er så hyggeligt, da denne app virkelig er beviset på ordsproget “Et billede siger mere end 1000 ord”. Der er ikke så megen snak, bare billeder. I kan finde mig ved at søge på mit brugernavn missjeanett – min profil er sat til “privat”, men jeg skal nok godkende jer, hvis I ansøger!

Twitter – der er ikke så mange danskere der bruger twitter (ihvertfald ikke i forhold til Facebook), men jeg har også en bruger derinde. Twitter er god til hurtige små statusopdateringer – og på twitter er det helt okay (det er næsten forventet) at lave 4 statusser på 15 min. Det havde fx været overkill, hvis det havde været på facebook. Mit brugernavn er MissJeanettBlog – og ellers kan I finde mig HER.

Pinterest – Dette er det nyeste skud på stammen af sociale medier! Jeg er også lige kommet derind, hvor man via sin profil deler de billeder man finder inspiration ved. Det fede ved Pinterest (modsat Tumblr) er, at Pinterest gemmer den oprindelige kildeadresse, så ved billedet vil der altid stå hvor det oprindeligt er blevet “pinnet” fra. I kan følge mig lige HER.

I often get a lot of questions about where you guys can follow me and the blog. You can find me on Bloglovin’ HERE, on Facebook HERE, on Instagram under the username missjeanett, Pinterest HERE and on Twitter under MissJeanettBlog or HERE. Hope to see you guys some of the places! 🙂

bloglovin

4 kommentarer

 • Følger dig allerede via bloglovin’, facebook og selvfølgelig også instagram! Elsker når du opdaterer med flotte billeder på instagram, det er så hyggeligt ;D

  ‘melzpelz’ synes godt om dine billeder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh mange tak! Jeg synes simpelthen også at Instagram er så hyggeligt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes du burde læse denne artikel der omhandler pinterest. http://ddkportraits.com/2012/02/why-i-tearfully-deleted-my-pinterest-inspiration-boards/
  Jeg har nemlig fundet en del af mine personlige billeder derinde, som jeg på ingen måde har givet lov. Eftersom folk ikke læser og overholder copyright loven, har jeg bittert erfaret at mit billeder er blevet brugt kommercielt uden jeg vidste det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan jo bare ikke stoppe folk i at pinne mine billeder – og jeg synes faktisk at Tumblr er et ENDNU større problem, hvis det handler om copyright. Fordi på Pinterest står der i det mindste oprindelses adressen fra hvor de har pinnet billedet fra. Men det gør det aldrig på Tumblr. Hvordan har folk brugt dine billeder kommercielt?

   Jeg uploader iøvrigt slet ikke billeder til Pinterest – jeg pinner kun. Og for det mest pinner jeg kun mine egne billeder. Og hvis ikke, så sørger jeg for kun at pinne billeder der er en oprindelses adresse ved.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #175