Bikini 2012

Forår ♥

Forår ?
Åhhh hvor er det her vejr bare fantastisk! Jeg bobler helt inden i af overskud og glæde. Man bliver helt kukkuk i låget af at solen skinner og at jeg faktisk idag har måtte tage jakke af udenfor, fordi jeg havde det for varmt.

Eftermiddagen er gået med at gå tur langs smukke Odense å med Hr. Kæreste i hånden. Op og spise italiensk is på il gusto, “komme til” at købe lidt på arbejde i Gina Tricot, spist sandwich fra Mammas Deli, bestille frisørtid så jeg endelig kan få fixet garnet (og Hr. Kæreste sagde at han ville gi’… han er for sød!) og nu tager vi i biografen med rigtig gode venner og ser “Hunger Games”. Simpelthen den perfekte forårsdag! Jeg nåede også, at få Hr. Kæreste til at tage ret fine outfit billeder nede ved åen – I får outfittet i morgen, men billedet her er lige et sneak peek. Er selv ret stolt over hvor mange outfit billeder jeg spytter ud i øjeblikket! Men prøver virkelig også at få gjort det noget oftere, da jeg synes der gik for lang tid imellem 🙂 Ha’ en fantastisk aften alle sammen!

Sneak peek of my outfit today where I went for a walking with Mr. Boyfriend in the lovely spring like weather we are having these days in Denmark.

bloglovin

23 kommentarer

 • Kathrine

  Det lyder som en helt perfekt forårsdag! 🙂 Du skal virkelig glæde dig til The Hunger Games!! Var inde og se den i går, og selv om jeg ikke har læst bøgerne (eller vidste hvad den gik ud på) så blev jeg lynhurtigt fanget af filmen og hele universet 😉 Faktisk så meget at jeg på et tidspunkt skreg op midt i biografen fordi jeg blev overrasket haha 😀

  /Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den var virkelig, virkelig god! Blev også helt revet med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane M

  Du ser meget, meget fin og glad ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Jane! Glad er jeg bestemt også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det luyder som en dejlig dag :). Det er sjovt, jeg kan også se på min egen blog, at outfit-billeder bare formerer sig, når solen titter frem. Men altså – lyset er bedre, humøret er bedre, det er LANGT lettere at lokke kæresten udenfor og helt ærligt så har man også bare mere overskud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Har det virkelig også været 🙂 Ja, det er en del nemmere, når man ikke skal stå et sted og fryse imens man lægger jakken for at få taget billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er spændt på at høre din mening om den. Jeg anede ikke, hvad det handlede om, men så så jeg traileren. Nu går jeg bare og skynder på Amazon, fordi jeg ikke kan vente med at læse bøgerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den var SÅ god… jeg laver lige en anmeldelse i weekenden! Jeg tror også at jeg skal ind og købe bøgerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Vil du ikke please komme med en lille anmeldelse af the hunger games? Overvejer nemlig selv at se den, og vil meget gerne høre hvad andre syntes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, det lover jeg! Anmeldelse kommer lørdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder da til at du har haft en perfekt dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Den kjole er så flot:)

  Jeg ved ikke om du kan huske det men jeg spurgte dig jo i sin tid om du havde set den i GT, da den var udsolgt på webshoppen, men det havde du desværre ikke, men var i Århus for et par mdr. siden, og der i GT hang den sgu til 100 kr!!, haps, havde ellers opgivet at få fat i den, men nu hænger den sørme i skabet:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, hvor heldigt! Så har det nok været meant to be at I to skulle ende sammen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nille

  ved du om den hvide strik/blonde kjole fra Gina tricot kommer online igen? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hr. Kæreste.. meget skørt.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvordan kan det være at du ikke har blogget i mange dage efterhånden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det har jeg da? Ryd dine cookies/cache 🙂 Det er fordi de er fyldt op at du ikke kan se mine indlæg. Har blogget så sent som i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og hvis du følger på Bloglovin, så har du slet ikke det problem, da de nyeste indlæg automatisk kommer ind der 😉 Så følg på Bloglovin.com hvis du ikke kan finde ud af at rydde cache 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nanna

   Tusind tak for hjælpen. Der er nu ryddet op, og jeg har en masse spændende indlæg til gode kan jeg se:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt! Og dejligt at du fandt ud af det 🙂 God læselyst 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bikini 2012