Halskæde & hæklet

H&M Exclusive Conscious – Red carpet collection

H&M Exclusive Conscious - Red carpet collectionH&M Exclusive Conscious - Red carpet collectionH&M Exclusive Conscious - Red carpet collectionH&M Exclusive Conscious - Red carpet collection

Be.still.my.heart. H&M har netop udgivet billeder af deres kommende Conscious kollektion som blandt andet kommer til at indeholde en Red Carpet kollektion, med kjoler der ville være perfekte til forårets gallafester (til jer der bliver studenter) og til smukke sommerbryllupper. Jeg står desværre hverken og skal til galla eller til et større bryllup (til gengæld skal jeg til en stor omgang barnedåb, men det er måske liiiiiige overkill at komme i en af de lange kjole til dem 😉 ). Jeg er dog helt skudt i det her og kan slet ikke få armene ned! Mine favoritter er den blomsteret mini kjole (der kommer også en matchende jakke til den) og den korte lilla kjole med blomster-detaljerne på brystet.
Der kommer også tøj i kollektionen som er mere hverdags venligt – se kollagen nederst. Derfra er jeg rigtig vild med den hvide top med blomster-detaljerne. Jeg skal vist lige holde mere øje med den her kollektion! Hvad siger I til det hele?

Kollektionen udkommer d. 12. april i udvalgte butikker og online. Tøjet består som altid af genbrugs polyester, tencel, økologisk bomuld og hamp – og andre enten genbrugs- eller økologiske materialer. Den store grå kjole (på billedet ved siden af det pink sæt) er kun lavet i 1000 eksemplarer og sælges derfor nummereret.
Priserne er lidt svære at sige noget om, da dem jeg har er i euro, så de kan godt variere lidt. Men ifølge mine oplysninger ligger den limited grå kjole fx. til 300 euro (ca. 2300 kr), den lange gule kjole med slids 80 euro (ca.  600 kr), den korte lilla kjole 60 euro (ca. 450 kr) og den korte blomsteret kjole 70 euro (ca. 525 kr). Det er bare cirka priser, da de jo oftere er en 10-15% højere i DK. Men nu kan I se ca. hvor prisniveauet er henad! Tøjet på kollagen nederst er dog en del billigere. Fx. koster den hvide top med blomster-detaljer ca. 200 kr og den lyserøde blonde nederdel ikke engang 150 kr (15 euro).

H&M are launching a new Conscious collection – and this time it’s with a Red Carpet collection too. It’s available in selected stores and online from April 12th.

H&M Exclusive Conscious - Red carpet collection

bloglovin

28 kommentarer

 • Den blomstrede kjole er også min yndlings 🙂

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er klart mere til galla-delen end den almindelige… Bare ærgerligt man ikke lige kan smide den slags på til daglig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg mangler virkelig også lige en anledning, så jeg kan købe mig fattig i gallakjoler! Kollektionen kommer dog rimlig perfekt til dem der har galla i forbindelse med at de bliver studenter! Og så sommerbryllupper, som jeg skrev. Jeg har før været til et bryllup, hvor dresscode var galla, så sådan noget er der heldigvis også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grå m. alle flæserne er virkelig fin
  – ærgerligt jeg heller ikke har noget galla el. bryllup at deltage i, her i den nærmeste fremtid 🙂

  http://www.itsmypassions.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det ville jeg også ønske jeg stod og havde “brug for” sådan en slags kjole 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg var også selv ret begejstret, da jeg så billederne.
  Størstedelen af tingene er så mægtigt fine, men du har ret i, at det er lidt svært at argumentere for at købe noget af det, medmindre man står og skal til et arrangement.

  Tror dog jeg bliver NØDT til at eje nederdel på det nederste billede til venstre, trods jeg ingen anledning har.. kan ligesom bare mærke, at mig og den er meant to be… Må på jagt her i London 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er lidt svært at argumentere for at købe vilde kjoler, når man ikke har en anledning 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Hvor er det vildt! Wauw. Jeg elsker at selvom det er galla-ish, så er det ikke “over the top”-Disney-agtigt, men helt stramt – the scandinavian way.

  Jeg har godt nok allerede købt kjolen til sommerens bryllup, men jeg vil jeg da kraftigt overveje at gøre sommerens grillfester en hel del mere glam med nogle af disse skønne kreationer. Jeg kan virkelig undre mig over at H&M GIDER samarbejde med Versace – som IMO bare leverede gammelt vand på nye flasker, når de har folk ansat som laver den ene vilde conscious kollektion efter den anden?

  Mærkeligt, det er hvad det er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er helt enig! Den her kollektion sparker så meget røv i forhold til den fra Versace! Og jeg overvejer også flere items 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med den korte gule kjole på de øverste billeder, men jeg er ikke særlig begejstret for de resterende items, desværre. Jeg synes dog også, at de er faldet en smule af på det mht. denne kollektion i forhold til de tidligere år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har det faktisk lige modsat! Jeg var ikke vildt oppe og køre over den der all-white kollektion de lavede sidste år og jeg købte faktisk også kun et par shorts derfra – da de røg på sindsygt udsalg til 50 kr, eller sådan noget. Synes den her kollektion er lang smukkere end alt det hvide sidste år. Især fordi kollektionen sidste år skuffede meget, da jeg endelig fik set tingene “rigtigt” i butikkerne. Meget af det så så billigt ud materiale mæssigt. Det håber jeg ikke at de gør i år!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor udkommer sådan noget aldrig når man lige står og mangler det? Men det er da dejligt at derogså er lavet lidt normalt tøj til os som ikke er så fancy så ofte. Den lyserøde kjole skal jeg helt klart have et kig på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er typisk at det kommer når man overhovedet ikke har brug for en gallakjole 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det ser rigtig interessant ud, jeg er bare spændt på om det så også er det i virkeligheden. Jeg synes ofte H&Ms billeder er lidt for godt redigerede. Og så synes jeg altså 2300 er meget for en kjole fra H&M – særligt når den sandsynligvis ikke er lavet i silke eller andet lækker, men nok nærmere genbrugspolyester (hvis jeg kender dem ret).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har faktisk info om materialet på netop den grå kjole et sted! Jeg kan lige se om jeg kan finde det 🙂 Og prisen på denne har nok især noget med mængden af materiale + arbejdet i den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nu fandt jeg det! Den er lavet af økologisk bomuld, økologisk silke bouclé og organza. Så noget af den er faktisk lavet af silke! (Det var jeg faktisk selv overrasket over! 🙂 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella.

  Hej jeanett. Ville bare lige høre om i har en læder Cap inde i gina tricot i Odense?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har personligt tænkt mig at gå efter den grønne kjole helt øverst til højre, den grå-hvide nederdel nederst til venstre, den lyserøde kjole på collagen helt til højre og den pink nederdel på collagen 🙂 Det ville dog bruge til hverdag i modsætning til hvad mange der har kommenteret her har tænkt det 🙂
  Er også enig med dig i at jeg bedre kan lide denne her kollektion, end den all-white de lavede.

  Besøg min blog her http://www.fashion-cocktail.com/ 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den grå-hvide nederdel til venstre ved siden af den lange gule kjole er desværre ikke en nederdel – det er en hel kjole 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var godt nok nogle vanvittige dyre H&M kjoler alligevel 😀

  Den pink blonde nederdel og den lyserøde kjole ser virkelig fine ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er kun den der limited edition der er så dyr! De andre er nede under 1000 kr og den “almindelige” Conscious kollektion er super billig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den lysegrønne/gulige kjole med bar ryg er såååå fin!
  Ej er helt forelsket i den! ^_^
  Ved du hvor meget den kommer til at ca. koste?
  Den er virkelig smuk 🙂
  Resten af kollektionen er også ret så fin.
  http://noncategorical.blogspot.com/ xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den står til 70 euro ifølge infoen jeg har – så jeg vil gætte på 500-600 kr cirka. Den er iøvrigt lavet af økologisk bomuld 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Selvfølgelig forelsker jeg mig i den grå kjole, der koster 2300 kroner, er umulig at få fat på og i øvrigt kræver en eller anden vild anledning. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, det er typisk at man forelsker sig i det dyreste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Vi bor på dette hotel hernede. Jeg fik også shoppet lidt i Luxembourg – blandt andet en lang, smuk gul kjole på udsalg. I kan se et sneak peek af mig i den på Instagram (brugernavn missjeanett) og ellers […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halskæde & hæklet