Marni ♥ H&M halskæde

Humor mod AIDS koncert (Odense)

Humor mod AIDS koncert (Odense)
Jeg er blev kontaktet af nogle studerende fra Mulernes Legatskole (jeg er jo også gammel muler 😉 ), som har spurgt mig om jeg ikke nok vil gøre lidt reklame for årets Humor mod AIDS indsamling og deres støttekoncert her i Odense. Og der er da ikke noget jeg hellere vil!

Indsamlingen kører i år fra d. 23. marts (på fredag) til d. 1. april og i den forbindelse er der forskellige arrangementer landet over. Her i Odense er der på fredag støttekoncert på Café Kræz, hvor Kris Herman kommer og spiller. Koncerten starter kl. 22.00! Der er fri entré og i løbet af aftenen vil der være flere forskellige måder man kan vælge at støtte Humor mod AIDS på. I kan læse mere om aftenen på facebookeventet HER. Så hvis I kan lide Kris Herman og kunne tænke jer at støtte et godt formål, så kom på fredag! 🙂

I kan læse mere om Humor mod AIDS HER.

This friday there’s a Humor against AIDS free concert with Kris Herman in Odense at Café Kræz.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marni ♥ H&M halskæde