Ebay tip: Oversize clutch

Marni ♥ H&M halskæde

Marni ? H&M halskædeMarni ? H&M halskædeMarni ? H&M halskæde

Som I måske husker, så kæmpede jeg en brav kamp for at få fingerne i denne Marni ? H&M halskæde, men pga flere timers kø til H&Ms hjemmeside, så var den udsolgt da jeg endelig kom igennem. Men jeg var alligevel heldig, da søde Chau (besøg hendes blog HER) havde købt den til sig selv, men efterfølgende fortrød købte og solgte den til mig. Og den er nu endelig hjemme hos mig og den er så fin! Man kan skubbe blomsterne frem og tilbage på det sorte bånd, så derfor kan man selv bestemme om de skal sidde tæt sammen eller der skal være lidt mellemrum i mellem. Personligt kan jeg bedst lide at de sidder tæt sammen og jeg glæder mig til at tage den i brug! 🙂 Var der andre af jer der fik fingre i noget fra kollektionen?

Husk I meget gerne må like/synes godt om bloggens facebookside HER, hvor jeg bla. i dag afsløret hvilke royal jeg skal til event med til august 😉

This Marni for H&M necklace was sold out on the website before I got the chance to buy. Luckily the blogger Chau had bought it but didn’t want it for herself anyway, so she sold it to me. Visit her blog HERE.

bloglovin

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: Oversize clutch