Et år ældre, et nyt sted

Outfit of the day #169

Outfit of the day #169Outfit of the day #169
Gina Tricot blazer – ZARA dress – Gina Tricot beltGina Tricot box clutch – Stine A rings

Har I haft en god weekend? Det har jeg! Igår var jeg på arbejde og derefter holdte fest for søde venner. Kom vildt sent i seng i morges, men har helt sluppet for tømmermænd i dag, så det er dejligt. Outfittet her er dog ikke fra igår (I kan se lidt af outfittet fra igår på et billede på Instagram… hedder missjeanett derinde), men fra i torsdag hvor jeg var i teateret med Hr. Kæreste. Han var blevet inviteret til premieren på stykket “Mig og Callas” på Nørregaards Teater og jeg var hans “+ 1” 😉 Det var et mægtigt fint stykke og selvom det egentlig er et stykke der er lavet til børn, så synes jeg at man som voksen sagtens kan få noget ud af det! I kan læse mere om det HER. Efter stykket fik vi lækker mad, vin og fik minglet lidt med de spændende mennesker der var der. Kjolen er en mega gammel sag fra ZARA, som jeg for mange år siden næsten boede i en overgang, men så røg den lidt i glemmebogen. Stor fejl, fordi den er så nem at dresse op og ned!

Iøvrigt vil jeg helst tage outfit billeder udenfor, men når vi stadig har de korte dage vi har, så er det bare nemmest at tage dem sådan her efter mørkest frembrud! Men jeg husker vist, at flere af jer før har sagt, at I hellere vil have outfit billeder som disse end undvære.

Og HUSK Zulu Awards konkurrencen, hvor I kan vinde billetter til showet på torsdag med bla. Linda P og Rasmus Seebach! Den slutter i aften kl. 22 og I kan deltage HER.

My outfit from last thursday when I went to the theater with Mr. Boyfriend.

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år ældre, et nyt sted