Spørgerunde-svar: Fremtiden

Outfit of the day #170

Outfit of the day #170Outfit of the day #170Outfit of the day #170Outfit of the day #170
Stine Goya
dressASOS jacket – H&M bracelet – Marc by March Jacobs bagH&M earrings – Jeffrey Campbell boots

Mit outfit fra igår, da Hr. Kæreste og jeg gik søndagstur ved Skovsøen i Odense. Det var simpelthen så rart lige at være væk fra skærme (aka computer og TV) en time eller to, og bare gå rundt og snakke. Vi fik snakket om rejser, det kommende forår, teaterforestillinger og meget mere. Vi har aftalt, at vi fremover vil prøve og huske at få gået søndagstur hver søndag. Der er så mange hyggelige steder her på Fyn, hvor man kan nyde en time eller to i naturen, så det håber jeg at vi kan holde. Og hvor er det dejligt, at man kan mærke at det er ved at blive lunt i vejret! Jeg kan allerede lugte foråret! Jeg tror, at vi får en hot påske ligesom sidste år!

My outfit from yesterday where I and Mr. Boyfriend went for a sunday stroll at the forrest lake in Odense.

bloglovin

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgerunde-svar: Fremtiden