Forår ♥

Outfit of the day #173

Outfit of the day #173Outfit of the day #173Outfit of the day #173Outfit of the day #173
Gina Tricot dress – ASOS jacket – Gina Tricot necklace – Marc by Marc Jacobs bagPrimark flats – Ray-Ban sunglasses

Her er, som lovet, mit outfit fra igår. Det var rigtig længe siden jeg havde haft denne Gina Tricot kjole på, så den hoppede jeg i. Jeg glæder mig helt vildt til at det bliver varmt nok til at have bare ben. Det er sådan jeg har det bedst. Hader faktisk alle former for sokker og strømper. Går i bare tæer herhjemme – også om vinteren! (hurra for gulvvarme 😉 ).
Har I iøvrigt også lagt mærke til at jeg har prøvet at huske at smile mere på de sidste par outfits? Flere af jer havde nævnt at jeg ikke smilede så meget – og selv Hr. Kæreste har skældt mig ud for det, når han tager billederne, så nu er det blevet skrevet bag øret og smilene er fundet frem 😉 Også fordi jeg slet ikke ser så sur ud til daglig… ved ikke hvorfor jeg gør det når der skal tages outfit billeder?

I dag står den på en tur til frisøren, hvor jeg skal ha’ fixet min mørke udgroning og så vil jeg have mit skrå pandehår tilbage. Jeg har længe savnet det og føler lige nu at jeg kun kan lave den med at sætte håret tilbage med hårnåle i siderne. Savner pandehåret! (Og når jeg har fået lavet pandehåret, så kommer jeg til at savne at det var langt… sådan er det altid 😉 haha). Jeg skal forresten også lige ha’ vist jer hvad jeg købte i Gina Tricot igår… og så har jeg lovet flere af jer en anmeldelse af “The Hunger Games” som jeg var inde og se igår – så det kommer alt sammen i løbet af weekenden!

Husk I kan følge bloggen på facebook lige HER. Ville blive så glade hvis I ville følge derinde 🙂

My outfit from yesterday where I went to see “The Hunger Games”. I’ll be making a review of it during the weekend! Remember that you can follow the blog on facebook HERE.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

20 kommentarer

 • Mette

  Du ser godt ud når du smiler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nille

  Hej 🙂 ved du om gina tricot blonde/crochet kjolen kommer online eller ud i butikkerne igen? den der hedder Trudy 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det ved jeg desværre ikke… jeg tror det ikke, men jeg ved det ikke 100%.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får altid at vide, at jeg ser sur ud, når jeg ikke smiler. Men man kan jo altså ikke smile 24/7! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe nej det er rigtigt 😉 Men jeg kunne godt se at jeg godt kunne få lidt flere smil ind på mine outfit billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke dog et cool outfit!
  http://www.copenhagencandy.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELSKER VIRKELIG SOLBRILLE-VEJR! 🙂

  God tur ved frisøren, og god weekend 🙂

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Marianne – og i lige måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig lækker kjole.
  Og fedt med en blogger fra Odense. Boede selv der som lille, men blev flyttet til KBH. Savner det helt når jeg klikker ind på din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak 🙂 Odense er også dejlig… men Kbh er også fed. Jeg kan godt lide begge byer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser super skøn ud 🙂
  Haha jeg hader virkelig også alle former for strømper. Ligesom dig også om vinteren – det første jeg gør, når jeg kommer hjem er altid at smide strømperne 😀

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha fedt du også har det sådan. Jeg har det bare bedst med bare fusser! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækkert outfit til dig. Jeg er ret vild med kjolens print, så den må du da bruge lidt oftere;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Nana 🙂 Ja, den må i brug lidt mere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster brokker sig over præcis det samme, når hun tager outfitbilleder af mig 😛

  Super flotte billeder forresten 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår ♥