Restaurant Atlantis

Outfit of the day #172

Outfit of the day #172Outfit of the day #172Outfit of the day #172
Primark/Atmosphere dress – ASOS jacket – Chanel sunglasses – Marc by Marc Jacobs bagBianco boots

I får lige endnu et outfit fra weekenden – nemlig fra i søndags, hvor vi gik tur på Assistens Kirkegården i KBH. Jeg har faktisk aldrig før set H.C. Andersens, Natasjas og Kirkegaards grave, så det var faktisk meget spændende (og sidst nævnte har jeg ellers tilbragt mange lange nætter sammen med, da jeg læste religion på uni).

Kjolen har jeg faktisk ikke brugt længe, men da jeg skulle lave “Tilbageblik” for marts måned (kommer i morgen), så blev jeg mindet om den og fik lyst til at hoppe i den igen. Den er en gammel sag som jeg snuppede på Ebay for slik sidste år. De fine Chanel solbriller med perlen i siden er desværre ikke mine – de er min venindes, som jeg fik lov til at låne, da jeg havde lagt mine egne Ray-Bans hjemme i Odense.

HUSK I kan følge bloggen på facebook HER 🙂

Outfit from last sunday when I was walking around with friends in Copenhagen. 

bloglovin

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Restaurant Atlantis