Humor mod AIDS koncert (Odense)

Restaurant Atlantis

Restaurant AtlantisRestaurant AtlantisRestaurant AtlantisRestaurant Atlantis

Atlantis var ultimativt den restaurant vi besøgte flest gange på vores ferie i Kap Verde. Det var både fordi det var en af de restauranter der lå tætteste på vores hotel, men også fordi maden var virkelig god – og billig! Kap Verde er især kendt for fantastisk og frisk seafood, da de jo er omringet af vand og derfor har de lækre dyr lige i deres “baghave” 😉 Man kan også få kødretter på restauranten, men med mindre man ikke kan lide eller tåle fisk, så vil jeg virkelig anbefale jer at holde jer fra kødretterne, da de virkelig ikke kan finde ud af det. Kødet er kedeligt, tit overtilberedt (og kommer tydeligtvis fra frost) og tilbehøret er ofte kedeligt. Til gengæld er den fisk/seafood jeg har fået på denne restaurant noget af det bedste jeg i mit liv har fået.

Jeg vil især anbefale jer deres pastaret med tun og hvidløg (som også er vildt billig), deres grillede languster (hummer). Personalet er ret sløvt og de forstår ikke altid hvad man spørger om, men de er søde og det med sløvheden er en generel ting for hele Kap Verde og ikke specifikt denne restaurant (deres motto på Kap Verde er “no stress” ala det spanske “mañana mañana”, hvor man tager ALT meget afslappet. Og det ses i deres betjening 😉 ).
Husk at lægge drikkepenge (10-15%), da det på flere restauranter faktisk er det tjenerne lever af.

Restaurante Atlantis
Adresse: Jeg kan ikke finde den præcis adresse, men den ligger på selve Santa Maria beach lige i nærheden af Hotel Oasis Belorizonte. Bare følg stien der går langs stranden (på højre side af molen, hvis man kommer nede fra Santa Maria by. Hvis man bor på Hotel Oasis Belorizonte, så skal man bare gå ud på stien og gå til venstre). Det kan også ses på et kort HER.
Menu: Frisk seafood og fisk (men har også få kødretter)
Prisniveau:  Billigt! Eksempler: Ca. 60 kr for pastaretten med frisk tun (og selvom den står under forretter, så er det et helt måltid i sig selv!) og ca. 190 kr for 2 stk af deres egen lokale hummer (languster) med tilbehør.
Har åbent både til frokost og til aften. Flere af retterne er billigere, hvis man spiser dem til frokost. Restauranten tager både ecudos (lokale møntfod) og euros… men de tager IKKE mod kreditkort overhovedet, så medbring kontanter!

Vi boede på dette hotel i Santa Maria, Sal.

bloglovin

5 kommentarer

 • WOW.. Det ser sådan ret så mega lækkert ud!… jeg må til kap verde 😀
  http://www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit

  Faldt over din side da jeg længe ledte efter andres beskrivelse af kap verde, sad og kiggede samme hotel msn hsr nu valgt et andet da jeg ik kan blive garanteret en bungalow med køjer i, opredning kan være klods op af sengen, og med 2 unger ka det blive en lang ferie.
  Kan du fortælle list om prisniveau dernede?
  Hva koster en cola?
  Hva koster det at spise ude osv.
  Var i på udflugter man bare skal på?

  Glæder mig så meget og skal helt klart prøve at spise på atlantis

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er helt sikkert billigere end DK! Jeg kan ikke huske hvad en cola koster, men jeg har skrevet priser i indlægget du kommenterer på her – og det giver et godt indtryk af prislejet. Fx. 60 kr for en pastaret med den mest friske tun du nogensinde har smagt!
   Vi var desværre ikke på nogle udflugter, men vi overvejede at tage på en bådtur. Det hørte vi meget godt om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] er malet i alverdens pastelfarver. Byen har masser af (gode!) restauranter (vores favorit var denne her), små købmænd og cafeer. Der var sågar en “danskerbar”, som drives af en dansker […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humor mod AIDS koncert (Odense)