Chokolade cupcakes med pebermynte frosting

Vind billetter til ZULU awards!

Vind billetter til ZULU awards!

Som jeg lovede jer tidligere på ugen, så har I nu muligheden for at vinde 2 billetter til ZULU Awards som er på torsdag i København. Så vinderne skal have mulighed for at deltage i København der. Det er Linda P der er vært og bla. Rasmus Seebach skal optræde.
Jeg har 4 billetter – dvs der er 2 heldige læsere der vinder 2 billetter hver.

Her er hvad I skal gøre:

1) Følg bloggen på enten facebook (HER) eller Bloglovin’ (HER) – I bestemmer selv hvor 🙂 Der er selvfølgelig god karma til alle der gør begge dele 😉
2) Skriv hvem du ville invitere med og hvorfor i en kommentar her på indlægget.

Konkurrencen slutter på søndag kl. 22. Vinderne får tilsendt billetterne med posten – og hvis nogen af vinderne bor i Odense, så kan vi sagtens mødes istedet, så I har billetter i tide 🙂

Win 2 tickets for the ZULU awards next thursday!

bloglovin

67 kommentarer

 • Pernille

  Jeg ville invitere min søde veninde med, fordi det kunne blive en rigtig hyggelig pigeaften, og så især når man normalt bor helt ovre i Nordjylland. Så er det godt at komme til staden en gang i mellem 🙂

  Mange hilsner fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Lindholdt

  Min søde kæreste, da han er den bedste i verden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura

  jeg ville invitere min dejlige veninde med, fordi vi altid hygger os og så skylder jeg hende en fed aften siden vores sidste film/is/tøsesnaks aften. hun ville blive vildt glad, og jeg elsker bare at gøre hende glad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville invitere min dejlige kæreste. Vi har desværre begge to vildt meget om ørerne for tiden, og savner alenetid med den skønneste af alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Jeg ville invitere min dejlige veninde Cludi med. Efter at jeg er flyttet fra Odense er det desværre ikke så tit vi ser hinanden, så det ku være en fantastisk anledning til at catche op og nyde et fantastisk show!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dominique

  Hvis jeg vinder vil jeg invitere min bedste ven
  fordi at det fortjener han! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tani

  Min veninde har tilsidesat hende selv for at hjælpe mig, og derfor vil jeg gerne give hende en lov oplevelse (uden tvivl Zulu galla!) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Haubo

  Ville helt klart tage min bedste veninde Caroline med, da der har været så mange nedture her på det seneste kunne vi vist begge godt kunne bruge en aften bare os to.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Andersen

  1. – Følger dig allerede på BlogLovin og facebook, men ville gøre det igen hvis jeg kunne 😉

  2. Jeg ville inviterer min dejlige mor, da hun er verdens bedste, og award shows altid har været en ting vi har sammen. Vi har altid hængt sammen i tykt og tyndt, men efter jeg er flyttet hjemmefra i sommers, ser jeg hende desværre ikke så meget mere. Derfor ville jeg ELSKE at dele denne oplevelse med hende 🙂

  Knus Kathrine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg ville invitere min bedste veninde med som er rigtig ked af det for tiden, for hendes morfar er ved af dø af kræft…. 🙁 Jeg ville håbe på at hun kunne glemme det lidt denne aften, så hun ville komme i lidt bedre humør og have det lidt sjov.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Jensen

  Ville invitere min søde kæreste med ind og se det. Vores første “date” var til et zulushow, men det er efterhånden en del tid siden. Han ville ELSKE det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Burton Clausen

  Ej hvor gad jeg godt vinde de billetter! Jeg ville tage min rigtig gode veninde med, fordi det synes jeg hun fortjener! Tror vi ville få en sjov og fantastisk oplevelse sammen og det kunne vi virkelig godt bruge. Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg ville inviterer min kære roommate med, vi snakkede nemlig om at tage ind og donerer noget tøj til de hjemløse da zulu havde pop-up butik på nytorv, men vi skulle begge arbejde/i skole mens de havde åbent, så vi endte istedet “bare” med at smide det i genbrugskontaineren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville inviterer min søde kæreste fordi han virkelig fortjener det. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah K

  Det lyder mærkeligt, men jeg vil rigtig gerne invitere min far. Han fylder 60 og han er den bedste i verdenen og gør alt for mig 🙂 Han elsker Linda P og da hun er værten, så ville det jo være dejligt at tage ham med.

  Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle bøgebo

  jeg villeda tagemin store stærke søn på19 år med ,det har været en drømi mange åar at komme med til zulu ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, men jeg kan bare mærke så meget god karma mellem os 😉

  Faktisk havde jeg planlagt at smutte ind på Nytorv med tøj i går, men nåede det ikke inden klokken 18 🙁

  Jeg tror, jeg hiver en veninde med og får en fest med hende og lidt vino inden. Det hører sig jo ligesom til 😉

  God X-Factor aften smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville invitere min søster med, fordi hun for det første er den eneste jeg kender, som elsker Linda P lige så meget som jeg gør 🙂
  Og for det andet, er det virkelig længe siden en vi har været ude og hygge os og have det sjovt sammen, da hun har været på højskole et helt år og lige er kommet hjem. Og det er længe når vi er vant til at bo sammen. Så det ville være tiltrængt. Kunne være fedt at overraske hende med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Hegaard

  Jeg ville invitere min skønne travle mand, vi har begge fuldtidsjob, 2 børn og så læser jeg en diplom ved siden af- elsker vores liv med børnene, men vi trænger til at komme ud og hører musik, bare os voksne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yey, god karma til mig 😀

  Jeg vil invitere min søster med hvis jeg vinder. Hun har nemlig fået nyt job og det kunne vi passende fejre med en omgang Zulu Awards 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville invitere min ekskæreste! Efter flere år og utallige “cathing up’s”, lader vi til endelig at have fået vores skønne venskab tilbage, som jeg har savnet.. Så det ville være kanon at kunne invitere ham med!

  – Louise Kjær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville invitere min veninde Katrine, som drager til Australien midt i måneden. Jeg kommer til at savne hende rigtigt meget, og det ville være den perfekte afskedsgave, fordi hun netop musik og comedy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville invitere min søde sjove veninde Sofie med! Hun er altid så glad, og hjælper mig altid når jeg har brug for det! Hun fortjener en fed aften i Zuluens navn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  Jeg vil inviterer min fantastiske veninde michelle med 🙂 hun har muskelsvind og kommer derfor slet ikke så meget ud som hun burde og hun går igennem en hård periode lige nu og jeg vil så gerne give hende en god oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Paus

  Følger dig begge steder i forvejen 😉
  Jeg ville invitere min bedste veninde som er kommet hjem fra at have boet i Englang i to år. Jeg ser hende ikke så meget som vi ville ønske desværre!
  God weekend 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Reher

  Jeg ville tage min mand med, som en ringe tak for hans udholdenhed mens jeg læser til eksamen, og dagligt kaster urimelige hysteriske anfald af mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke aa

  Hmmm, valget ligger lidt imellem min kæreste eller min veninde.
  Min kæreste, fordi han sætter pris på alt og hygger sig med alt. Sådan noget med at komme ind og se nogle ting og gøre nogle ting, i stedet for bare at ligge på sofaen til x-factor eller hvad der nu kører for tiden(!?). Han er typen som griner højt til stand up, hvilket er skønt! Sammen med ham ved jeg det bliver en kanon god aften.
  Min veninde, som er stand up komiker, som også er nede med det hele – især Rasmus Seebach. Det kunne også være pissesjovt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linea

  Jeg ville invitere min veninde med, fordi hun altid er så fucking fattig og ikke har råd til disse slags fede arrangementer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg følger via bloglovin’ 🙂

  Jeg vil invitere min dejlige kæreste. Vi fortjener en sjov aften til Zulu Awards 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanette

  Jeg vil invitere min dejlige veninde Anne med. Hun er et par år yngre end mig, men vi har det super skønt sammen alligevel. Er meget glad for at kende hende og det ville bare være rigtig sjovt at invitere hende med til Zulu Award. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Jeg følger dig både på facebook & bloglovin 🙂

  Jeg ville invitere min dejlige mand eller søster – de betyder begge 2 rigtig meget for mig, så det er altid dejligt at bruge en aften i deres selskab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Min kæreste og jeg har begge haft rigtig travlt de sidste par dage, så kan ikke rigtig huske, hvornår vi sidst har været “ordenligt” sammen.
  Så billetterne skal da vores vej 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger dig allerede på både Facebook og Bloglovin’ 🙂

  Ville tage min dejlige kæreste med til showet. Det ville være indbegrebet af en skøn aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina CT Christensen

  Skøn konkurrence..

  Jeg ville invitere min kæreste! Da vi er fuldtidsstuderende er det svært at finde finde både penge og tid til at lave sådanne hyggelige ting.
  Jeg synes vi trænger til at hygge lidt ekstra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville invitere min gode veninde Nikoline med. Sidste år på Roskilde jagtede vi rundt efter Rasmus Seebach (og var endda ved at snige os forbi vagterne til VIP backstage området, men blev opdaget til sidst:() Og vi har været sammen inde at se Linda p’s shows og vi er simpelthen helt pjattede med hende.
  Så derfor må man da sige at der skulle være lagt op til en god aften og så er Zulu awards altid så underholdende! Krydser alt hvad jeg har, det kunne være for vildt at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  1. Følger dig på Facebook.
  2. Vil invitere min kæreste med. Jeg er oprindeligt fra Odense og arbejder der stadig, så selv om min kæreste og jeg bor sammen i KBH sidder vi ikke ligefrem lårerne af hinanden. Derfor ville det være den perfekte kæresteaften at kunne invitere ham med til zulu awards. Ved han ville elske det, da han er stor zulu-fan med al deres comedy og skæve programmer. Selv ville jeg ikke have noget i mod at se Rasmus Seebach live 😉
  KH Tea, der siger tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg ville invitere min skønne veninde Julie med, fordi jeg ikke altid er så opmærksom en veninde som hun fortjener og fordi jeg ikke har set hende i umindelige tider. Og så er det bare lige præcis sådan noget hun ville synes var sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis jeg vandt, ville jeg tage min skønne søster med, da hun er verdens bedste <3 .. Og jeg følger dig både på facebook og bloglovin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville invitere min skønne veninde med – hendes datter er alvorligt syg og har været det længe – jeg tror min veninde trænger til en aften hvor der sker noget helt andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S.

  Jeg ville invitere min kæreste, da vi efter at være flyttet sammen har aftalt at arrangere kæreste-dates for hinanden for at det hele ikke går op i opvask og støvsugning. Jeg skal arrangere den første på torsdag, så det ville jo passe perfekt at invitere ham derind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sedea

  Jeg ville invitere min kæreste med, fordi hans mor har været rigtig lang nede og skrabe bunden, og det har virkelig taget hårdt på ham! jeg vil gøre alt for at se ham være glad og helt god igen <3
  – følger dig på facebook

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnitaB

  Jeg vil invitere min storebror med, fordi jeg holder af ham og fordi han, efter en periode med stress og konstatering af PTSD, langt om længe er ved at være min storebror igen, den storebror jeg havde inden Irak 2006!

  Han vil synes jeg er træls fordi jeg gør dette, men han fortjener det, verdens bedste storebror fortjener en sjov aften til KBH, med sin trælse lillesøster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg følger dig allerede begge steder! 🙂

  Jeg tror jeg ville invitere mit crush med. Jeg ved det ville være lige noget for ham, og så kunne det jo være en helt vildt god date! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Følger dig allerede begge steder, wuhuu for god karma (;
  Jeg ville invitere min bror med, fordi vi alt for sjældent laver ting sammen kun ham og mig efter jeg er flyttet hjemmefra, og da jeg boede hjemme så vi altid alle musikprogrammer sammen, så det ville være en fed musikoplevelse at få sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Pedersen

  Jeg ville invitere min søde veninde Olivia med, da vi skulle have været til Jason Derülo koncert d. 8 marts, som desværre blev aflyst, da han har brækket nakken 🙁 Så dette kunne være noget andet at se frem til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heeej! Jeg vil super gerne vinde to biletter! Jeg ville give den anden til min kæreste, havde nemlig forleden taget ham under armen for at gå ind på kongens nytorv og donere nogle soveposer og trøjer vi havde til de hjemløse, men det lod til vi kom for sent, der var i hvert fald helt lukket og slukket.. Vi endte med at sætte tingene udenfor, håber der er nogen der har fået nytte af det alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville tage min dejlige veninde med, fordi hun har en svær tid, men har svært ved at tage sig sammen til at komme ud. Det her ku være skubbet….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej J

  Jeg ville invitere min søde kæreste med. Jeg er på nuværende tidspunkt i udlandet med arbejdet og har været det siden søndag d.26/2, jeg kommer hjem på tirsdag, og min kæreste skal så afsted 3 uger med arbejde på søndag d. 11 – vi har derfor ikke set hinanden noget tid, og skal snart være fra hinanden en lang periode igen. Vi kunne virkeli godt bruge en god aften sammen til det fantastisk show 😀

  Fingers crossed – ku være fedt at give ham den overraskelse.

  Tak for en altid god blog med interessante indlæg – mit lille afbræk fra en tralv hverdag.

  Kh. Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg ville tage min lillebror på snart 18 år med.
  Han ville elske det og det ville jeg selvfølgelig også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min mor! Hun er ved at uddanne sig til terapeut i københavn, så hun rejser ofte dertil – og denne gang har hun inviteret mig med. Det ville være skønt at kunne give lidt igen og at kunne give hende en pause fra bøgerne 🙂

  -Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Møller

  Jeg ville tage min veninde med, min kæreste er ude at rejse, det er første gang vi er væk fra hinanden og jeg skal bare have tiden (som pt sneeeeegler sig afsted) til at gå…så det ville da være det ultimative tidsfordriv at høre god musik til zuluawards på en tøsedate…ville nok toppe af med en gang sticks også 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Jeg ville invitere min søde kæreste, da det er så lang tid siden vi har lavet noget sammen, da jeg har haft eksamen, så ham og nu er han små syg:O(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Uhh jeg kryser fingre

  Jeg vil helt sikkert tage min skønne veninde og arbejdskollega med – hun er gravid og det tynger på hendes krop og humør – hun kunne helt sikkert bruge en aften ude, hvor tankerne kommer lidt væk fra hverdagen og hvor hun hun kunne nyde Rasmus Seebech – og de mange grin den aften helt sikker vil give

  mange hilsner fra Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville forære billetterne væk til min svigerinde, der elsker Rasmus Seebach:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville helt sikkert tage min veninde med. Vi bor så langt fra hinanden, at vi ikke kan ses i hverdagene, og ses desværre sjældent i weekenderne. Men vi ville få en for fed aften! Så jeg håber det bliver mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg ville invitere min alt for skønne veninde med, som jeg nu ikke har set i over fire måneder, da hun og jeg begge har alt for travlt med alt muligt andet som arbejde, flytninger, studie, studiejob og eksamsopgaver. Det er derfor ikke altid lige nemt at finde tiden til at ses, men skal der gerne gøres noget ved. Snart! Og det ville være den perfekte måde at starte på til Zulu Awards 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Årh jeg ville tage min tvilingesøster med. Vi har hele livet fulgt hinanden, både i skole og mht veninder, altid været sammen… Indtil hun valgte at tage på højskolen her til januar, og jeg flyttede til KBH, bare for ikke at føle mig alene i Aalborg, hvor vi boede. Vi har kun set hinanden en gang siden, det har været så hårdt.. men hun kommer på besøg på onsdag. Det ville være så perfekt at overraske hende med billetter! Krydser så meget mine fingre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker konkurrence, alligevel!

  … Jamen, hvis jeg vandt ville der jo være rift om hvem jeg skulle tage med og kunne være overfladisk nok til at vælge den der giver mig den bedste gave til fordel for en billet til Zulu Awards. Men ville nok vælge min bedste veninde, fordi hun er så dejlig som hun er og vi trænger til at komme væk fra hverdagens trængsel med 3.g hængende langt ud af halsen. Så ville vi gå amok til Zulu Awards og glemme alt det triste og nyde hinandens selskab, som kun to bedste veninder kan!

  Kyskys, Nanna Frank 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej, jeg følger dig via Facebook. Jeg ville tage min kæreste med, da vi bor i Jylland og sjældent kommer til Sjælland. Så Zulu Awards ville jo være den ideelle gode grund hertil.. Kunne vi få en super fed tur ud af! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ville invitere en veninde med. En som jeg virkelig trænger til at have tid sammen med. Når man har en tvillingesøster, som man går i klasse med og har samme vennekreds med, kan det godt være svært at få alenetid sammen med en veninde. Og dét er lige hvad jeg har brug for, så jeg krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Sikke en god konkurrence! Lige på falderebet vil jeg gerne komme med mit bidrag; Jeg vil invitere min veninde fordi hun rejser afsted til udlandet i 4 måneder og vi kunne virkelig bruge en sjov aften inden hun tager afsted. Desunden har hun lige mistet sin kæreste, så hun er lidt nedtrykt. Krydser virkelig fingre for at vi vinder, da det ville være den perfekte måde at klare kæreste-sorger og få skubbet “vores farvel” på afstand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Følger dig begge steder!

  Jeg ville invitere min dejlige veninde med! Flere af hendes familie medlemmer er ramt af kræft, og det fylder meget i hendes hoved. Jeg ved hun elsker musik og comedy, så det kunne være rigtig fedt at give hende et pusterum og invitere hende med til Zulu Awards!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, skøn konkurrence du har gang i! Jeg følger dig på facebook 🙂
  Jeg vil vildt gerne til Zulu Awards! Jeg kunne især godt tænke mig at tage en super god veninde med som har de sjoveste humor! Hun hedder anne-sofie, og selv om vi kun har kendt hinanden siden skole start på gymnasiet!
  Det kunne være mega fedt at Zulu-awards! 🙂
  Sidsel D.K.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte N

  Uuui jeg kan vist lige nå at være med! 🙂 Heldigt jeg så det på face 😉

  Jeg ville tage min søde søde kæreste med, fordi vi snart trænger til noget seriøst kærestetid. Det har gået meget op i støvsugning, vasketøj og brok over dumme chefer på det sidste, så det ville være skønt at overraske ham med en hyggelig aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil invitere min mand med, som arbejdsløs og med 2 små børn er der ikke mange penge til sådanne fornøjelser! Så det ville helt klart være en ekstra stor oplevelse! Desuden så har han lige haft 31 års fødselsdag, så det ville være en god ekstragave 🙂
  Tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Done!

  Jeg vil gerne invitere min nok bedste veninde, Johanne, med. Hun er så fantastisk og jeg elsker at dele alle mine oplevelser sammen med hende! Vi elsker begge at grine, danse og synge højt med når vi er til koncerter, så det kunne være mega mega fedt! + vi elsker begge Linda P. meget højt!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade cupcakes med pebermynte frosting