Stine Goya bloom

Vinderne af ZULU Awards billetter

Mange tak til alle jer der deltog og til alle jeres søde kommentarer. Bliver så glad, når så mange af jer roser bloggen og det arbejde jeg lægger i den. Så mange tak!! Jeg har været berørt af flere af jeres kommentarer, men for at det ikke skulle være følelserne der bestemte vinderne, så er de altså trukket helt tilfældigt. Jeg ville dog ønske at jeg kunne sende jer alle sammen afsted! Men de 2 vindere af hver 2 billetter er…

Signe, som skrev følgende (jeg håber at I kan nå at finde babysitter inden torsdag 😉 ):
Jeg vil invitere min mand med, som arbejdsløs og med 2 små børn er der ikke mange penge til sådanne fornøjelser! Så det ville helt klart være en ekstra stor oplevelse! Desuden så har han lige haft 31 års fødselsdag, så det ville være en god ekstragave :)Laura, som elsker at gøre veninden glad:
 jeg ville invitere min dejlige veninde med, fordi vi altid hygger os og så skylder jeg hende en fed aften siden vores sidste film/is/tøsesnaks aften. hun ville blive vildt glad, og jeg elsker bare at gøre hende glad!

STORT tillykke til jer begge og tak til alle jer der deltog – og jer der har været inde og give ting til de hjemløse! Jeg har sendt jer to en mail som I meget gerne hurtigt må svare på, så I kan nå at få billetterne. Hvis en af jer ikke har svaret senest i morgen aften (tirsdag), så trækker jeg en ny vinder hurtigt, så billetterne ikke går til spilde 🙂

The winners of the ZULU Awards competition is: Signe and Laura! Congrats!

bloglovin

2 kommentarer

  • Signe

    Hev Jeanett. Har sendt en mail til dig med min adresse, vil bare være sikker på at du har modtaget den, så du ikke giver billetterne til en anden 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stine Goya bloom