TILBAGEBLIK: April 2011

Arrived: De gule blonder

Arrived: De gule blonderArrived: De gule blonderArrived: De gule blonder

Jeg har helt glemt at vise jer den fine gule blondekjole fra Darling – den er nemlig ankommet! 🙂 Og den er såååå smuk i virkeligheden. I får den ikke at se på endnu, da jeg gerne vil vise jer den rigtigt stylet osv. Men har allerede lagt skumle planer for hvordan og hvornår den skal tages i brug. Det er snart! 🙂

Selve kjolen lever udseendes- og kvalitetsmæssigt helt op til hvad jeg regnede med. Til gengæld er størrelsen lidt wack. Den er ret lille i det. En UK12 skulle jo i princippet svare til en str. 40 og der er no way den her er i nærheden af at være en størrelse 40. Godt nok står der også M i den, men det må sgu være verdens mindste størrelse medium. Desuden havde jeg, udfra billederne, fået det indtryk at stykket i taljen var elastisk, hvilket det ikke er. Nå, men det skal heller ikke lyde som om jeg brokker mig, fordi jeg elsker virkelig kjolen og jeg kan godt passe den (selvom jeg ville ønske der var 2-3 cm mere i taljen og over brystet). Men ville bare give jer den mest brugbare “anmeldelse” af den 🙂 Hvis den på et tidspunkt bliver sat ned, så kunne jeg godt finde på at snuppe den i en af de andre farver også!
I kan stadig finde den HER hos ASOS til £75 i 3 farver.

I just recieved my new yellow lace dress from Darling. It’s so beautiful all though it runs a bit small in size.

(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

bloglovin

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: April 2011