Vinderen af Penclic konkurrencen!

Craving: Gestuz kjole

Craving: Gestuz kjole

Jeg har i lang tid drømt om mange af Gestuz’s lange, smukke printed kjoler, men har virkelig haft svært ved at retfærdiggøre et køb af sådan en. Fordi hvor tit får man lige brugt sådan en (dyr) kjole? Derfor blev jeg ret glad, da jeg forleden opdagede denne korte (og en del mere brugbare) kjole med samme print, som en af de lange de har pt. Den er jo en del mere anvendelig og også en del billigere. Jeg kan se den på både i skole med et par flats og en cardigan, men også til fest med et par hæle, laber læbestift, stort hår og måske en blazer – eller også bare som den er. Printet er bare så pænt 🙂

Den er som sagt fra Gestuz og koster 500 kr. I kan finde den lige HER.

I have been craving some of Gestuz’s long printed dresses for a long time, but I’m not sure if I’m gonna use them that much. That’s why I’m now craving this shorter – and cheaper – version.

bloglovin

22 kommentarer

 • Den er virkelig fin! 🙂

  http://liseogtine.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den har jeg købt og den hænger trygt herhjemme og venter på at blive brugt. Ryggen er super flot på den 🙂
  Jeg har for ikke længe siden lavet et indlæg om maxien i samme print. Suk jeg ville gerne eje den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Snyyyyd! Ja, den maxi gad jeg også godt at ha’…. den er bare for dyr, når man ingen lejlighed har at bruge den til indenfor nærmeste tid 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Uhh denne skønne sag, er lige kommet hjem til mig i går 🙂
  og lækker, det er den altså bare..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh heldige dig!! Er sleeet ikke misundelig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er virkelig, virkelig smuk <3 Jeg vil også haaa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Meget! Den måtte virkelig, virkelig godt bo hos mig! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, de havde den ellers til 250 kroner hos Designers and Friends i sidste uge. Jeg overvejede kraftigt, men det der snit plejer simpelthen at være rædsomt til mig. Sådan synes jeg desværre det er med designet på de fleste fine ting med print.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   What?! Ej hvorfor så jeg ikke det 🙁 250 kr er jo et kup!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er den jeg også har sukket over, og overvejet at købe.. Men købte noget andet i stedet. Jeg vil ellers sige go for it, for det er virkelig en smuk kjole! 🙂

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg overvejer den også. Den er altså pæn og så pisse anvendelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheesh! Jeg elsker Gestuz, men har de ikke bumpet priserne noget voldsomt op på det sidste, eller er det bare mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Naaaj, de har altid ligget lidt i den halvdyre ende. Jeg har handlet Gestuz de sidste 4-5 år og synes altid de har været niveauet dyrere end fx. Vero Moda og ZARA. De har aldrig været H&M-billige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er SÅ flot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Hej Jeanett,

  Så at du cravede halskæden med neonfarvede sten fra H&M, og vil bare lige fortælle, at der er mange af dem i H&M i Rosengårdcentret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak for tippet Sophie! Jeg har været så heldig, at der er en sød pige der har været ude og få fat i en til mig, så den sætter jeg mine fedtede fingre på en gang i næste uge 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • guuud, hvorfor har jeg ikke opdaget den før nu? har haft det præcis på samme måde som dig! oh my, er ret sikker på at den finder vej ned i kurven i løbet af weekenden… TAK for tip – jeg virkelig, virkelig elsker den, haha 🙂

  http://www.batsinmyhead.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var da så lidt! Ja, jeg har længe forelsket mig i mange af deres maxis med de smukke print, så jeg er glad for at se at de endelig har lavet en kortere “version”. Selvom maxien med samme print som denne også er sååååå smuk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig også sød :). Jeg var så heldig at finde den lange model (med det mørke print) helt ubrugt på Trendsales – 600 skulle jeg af med. Jeg var så lykkelig, da jeg fik trykket ‘køb’ og nu glæder jeg mig til at hoppe i den til min søsters bryllup til August 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Wow, det er godt nok også et kup! Lucky you! Rigtig god pris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Penclic konkurrencen!