Kosm-etik

Dagens detaljer

Dagens detaljer

Jeg ved ikke hvordan vejret er hos jer rundt omkring i landet pt – men her i Odense stod det ned hele dagen igår, da jeg var ude for at spise frokost med min gode ven Cuong (som jer på Instagram nok opdagede – hedder missjeanett derinde). Vi har kendt hinanden i 19 år – det er altså for crazy at tænke på! Vejret var netop skyld i, at jeg ikke ud og få taget dagens. Jeg fik til gengæld Hr. Kæreste til at snuppe et par billeder af detaljerne fra mit outfit. Da jeg rodede i min accessories-skuffe forleden faldt jeg over 3 store blomster som er flere år gamle. De fik mig straks til at tænke på Carrie fra Sex and the City – og hvordan hun i flere afsnit gik rundt med store blomster på tøjet. Sjovt at den serie stadig kan inspirere en flere år efter! De røg ihvertfald på min gamle H&M kjole og jeg synes det var et perfekt match. Nok ikke sidste gang jeg gør det. Blomsterne har både sikkerhedsnåle og en klemme bagpå, så der er mange muligheder med dem. Bla. brugt jeg en af dem på en hårbøjle HER i dette gamle indlæg, hvor jeg var til bryllup.

Kig ind senere, hvor I får mit seneste Ebay køb som skal bruges på søndag, når jeg skal til barnedåb 🙂

Details from my outfit from yesterday! Used the flowers in a very Carrie Bradshaw-kinda way.

bloglovin

13 kommentarer

 • auuuw, how pretty!
  Du forstår dig da virkelig også på, selv at give dagen farve, når skyerne er grå 🙂 Det er også det eneste rigtige – altså, selv at give dagen farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Debbie! Ja, hvis dagen er grå, så put noget farve på 😉 (haha og det rimer!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøøj, hvor jeg fortryder at jeg smed de blomster ud for 1½ år siden, forbi jeg ikke fik dem brugt 🙁

  Det ser godt ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Mette! Ja, nogle gange kan det faktisk betale sig at gemme gamle ting 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg inspireres også stadig af gode, gamle Sex And The CIty, så du er ikke den eneste. Det ser rigtig fint ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe godt at høre – nej, nogle af tingene i den serie vil sgu altid være pænt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giver Debbie helt ret.
  Du er pisse-go’ til at sætte knald på hverdagen med fine farver og
  mønstre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Og håret er også ala Carrie 😀 Så flot

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Lige det her bliver desværre lidt for ‘mormor’-agtigt for mig. Men ideen er ellers god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også helt okay! Vi kan ikke alle være helt ens 😉 Jeg følte mig så fin, da jeg havde det på, så kunne bestemt godt finde på det igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig skøn detalje – blomsterne ser jo nærmest ud som om at de er blevet lavet til den kjole, rent farvemæssigt. 😀
  Jeg får helt lyst til at prøve at sætte dem på den ene strop/ved skulderen og så lave en løs håropsætning på dig – det tror jeg også kunne se godt ud, at det blev sådan lidt asymmetrisk! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kosm-etik