Arrived: De gule blonder

H&M cravings

H&M cravings
1. H&M 249 kr   2. Divided 179 kr   3. H&M 80 kr   4. Trend 299 kr   5. Trend 299 kr   6. Conscious Collection 129 kr   7. H&M 249 kr

Det er så sjovt med mig og H&M. Vi har virkelig on and off perioder. Efter en MEGET lang off periode, hvor jeg stortset ikke har cravet en eneste ting derfra, så er jeg lige nu inde i en periode, hvor jeg vil ha’ det hele. Det her er bare et lille udsnit af de ting jeg craver lige nu. Jeg virkelig især gerne ha’ fat i de rosa metallic stiletter og den fine dip-dye kjole fra Divided. Er der nogen af jer der har set dem her i Odense?

Det hele på collagen er fra H&M, så mærkerne der står under billedet er bare hvilket H&M undermærke de kommer fra.

I’m really craving all these things from H&M right now. Especially the rose metallic heels and the dipdye dress!

bloglovin

36 kommentarer

 • Ved du, hvordan H&M’s sko er kvalitetsmæssigt?

  Susie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kvalitetsmæssigt er de ganske fine til prisen, synes jeg! De få stiletter jeg har derfra har klaret det meget godt! Til gengæld er deres størrelser og pasform meget weird, så H&M sko skal prøves på i butikkerne før køb, synes jeg. Jeg køber aldrig sko derfra over nettet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tillader mig også lige at svare 😀 Jeg synes H&M har oppet sig rigtig meget i deres kvalitet med skoene. Før i tiden var de slet ik til at gå i, men nu har købt rigtig mange efterhånden og er super glad for alle de par jeg har købt. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder lovende med kvaliteten! Men det største problem for mig er egentlig deres underlige pasform som oftest ikke er lavet til piger med meget slanke fødder (som jeg har). Det er derfor at jeg oftest kun kan bruge deres sandaler/åbne sko.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh, jeg kunne virkelig også godt bruge de stilletter! De er lige mig!

  http://www.johannethorhauge.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, dem vil jeg også rigtig gerne eje. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  De er virkelig også smukke stilletterne! Synes bare aldrig H&Ms stilletter eller sko generelt er særlig gode, netop pga. pasform og størrelse..
  Men smukke, det er de.

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jeg helt enig med dig i. Deres pasform er elendig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er mange fine sager i H&M for tiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Virkelig fine sager 🙂 Men er det bare mig, eller ligner det ikke nærmest to forskellige kjoler, hvis du klikker på de forskellige billeder af dip-dye kjolen på hjemmesiden? Jeg vil da helst have, at den sidder som på billedet på din kollage, men er da i tvivl om hvad jeg får, hvis jeg bestiller den over nettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Naaaj, jeg synes de ligner meget godt? Jeg tør heller ikke at bestille Divided over nettet. Kvaliteten + størrelserne svinger helt vildt meget, så jeg vil jagte den i butikkerne! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Ej er det bare mig så? Jeg synes ellers virkelig både farve og pasform er anderledes på første billede end de resterende… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe eller også er jeg underlig! Synes ikke der er den store forskel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Wallin

  Åh for poker da også, de gule stilletter har jeg ventet på ville komme i handlen. Var i min lokale biks igår og der var de ikke, og nu er de selvf udsolgt i str 40. Som jeg regner med at jeg skal have…. Men hvis du siger de er så mærkelige i str må jeg hellere prøve dem.. Hmm, æv. Synes bare de normaltvis er meget små og især smalle?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er enig i dig med at være små, men jeg synes helt omvendt at de tit er vildt brede! Jeg skal tit op i en str 40 eller 41 i deres sko (er normalt en 39/40), men til gengæld svømmer jeg så i dem i siderne. Jeg kan slet ikke fylde deres sko ud i bredden! 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal SÅ meget have fat i de neongule stilletter. Synes de er så fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej!
  lidt off-topic. Ved du om Gina Tricot er stoppet med at lave jeans modellen ”Kristen” i sort? 🙂 har nemlig kigget efter dem i butikkerne de seneste måneder uden held, og kan nu se at de heller ikke er at finde på hjemmesiden længere. Var ellers mine absolutte yndlings jeans.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Modellen “Kristen” bliver stadig produceret, men om den ikke er der i sort i øjeblikket, det er jeg ikke helt klar over (kan ikke huske det). Det er tit sådan at farverne på modellerne skiftes lidt ud med årstiden og fx sorte jeans har vi ikke særlig meget af her til forår/sommer. Så det kan være det kommer igen til efteråret! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • s

   tusind tak for svaret! Så må jeg nok finde nogle andre her til sommer, og så hamstre dem igen engang i efteråret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   God idé! Og ellers så begynder vi allerede at få efterårsvarer i august, hvis det er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med nr. 2 :p den er vildt fed – i hvert fald på billede. Så den må jeg lige få set irl. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den regner jeg også med at gå på jagt efter 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEPS DE GULE STILLETTER, JEPS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg MÅ ha fat i nr. 5!!!!!!!!!!!! Sååå fin og sommer-agtig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er også SÅ pæn. Desværre er den udsolgt i hvid på deres webshop og den er fra Trend, hvilket vi ikke har i Odense 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med de neonfarvede sko – havde de været pink havde jeg købt dem fluks.

  Dip dye kjolen er også lækker, jeg har dog en mistanke om at de har boostet farverne på lige det billede, og at den derfor er ret kedelig i kuløren i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der er flere billeder af kjolen på webshoppen, hvis det er? Men ja, jeg vil også gerne lige se og mærke den i virkeligheden. Har heller ikke tænkt mig at hoppe på den fra webshoppen af 😉 Er nemlig lidt nervøs for om materialet er noget billigt bomuld der kommer til at se forvasket ud efter 2 vaske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er netop det jeg mener – at den ser lidt fesen ud på billedet hvor den ligger fladt, ift. modelbilledet 🙂 Og så er jeg ligesom dig ikke særlig glad for ren bomuld – men fin ser den ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kiggede efter den i min lokale H&M i dag, men den var nowhere to be seen. Ærgerligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Er helt vild med kjolen fra Divided. Har set at den også fås i grå/sort – den er virkelig pæn 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er super fin – den er vist i hele 3 farver på webshoppen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes hm´s kvalitet er blevet bedre, men det kan klart blive bedre. Det er også meget forskelligt fra model til model, men det er det jo også med de dyre mærker. Man kan stadig være mindre heldig til trods for de dyre mærker.

  De gule stiletter er for fede. Dem vil jeg gerne have. Er de fra Trend eller hvad?
  De rosaguld farvet stiletter så jeg i Trend i sidste uge og der var mange af dem.
  Jeg kan tilgengæld passe H&M størrelser, for de er små og brede. Perfekt til mine hobbit fødder, tilgengæld er det sværere med Zara´s størrelser, som ikke passer til min fod. 🙁

  Det er sjovt at det er så forskelligt fra mærke til mærke.

  /Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror faktisk bare, at de gule er fra deres alm mærke – Trends sko plejer vist at være dyrere end 249 kr. Hehe det lyder rigtigt det du siger med både H&M og ZARA – H&M er nemlig tit for brede til mig og til gengæld sidder ZARAs sko PERFEKT på mine fødder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arrived: De gule blonder