Oldie, but goodie

Køb: Ole scrub

Køb: Ole scrub

Jeg opdagede før weekenden, at jeg var løbet tør for min yndlings facescrub, så jeg har netop lige klikket en ny hjem. Den er selvfølgelig fra Ole Henriksen som jeg er min favorit på området 😉 Den er faktisk rigtig billig lige HER

I kan evt se videoen her under som jeg lavede i efteråret om mine hudplejeprodukter – der fortæller jeg bla. om facescrub‘en her. Nu vil jeg se at blive færdig, så kan kan komme til en masse officielle events i forbindelse med H.C. Andersens fødselsdag. Det skal nok blive sjovt! Outfittet er klart og jeg skal selvfølgelig nok få taget outfit billeder i løbet af dagen 🙂 Regner med at dele lidt billeder på Instagram på farten i dag, så I er meget velkommen til at følge med derinde. Jeg hedder missjeanett og jeg skal nok godkende jer, når I ansøger 🙂 Ha’ en skøn dag!

[videofyme id=”355979″ width=”700″ height=”448″ class=”aligncenter”]

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oldie, but goodie