Buy: H&M Garden collection rose jacket

Outfit of the day #178

Outfit of the day #178Outfit of the day #178Outfit of the day #178Outfit of the day #178
Gina Tricot skirt – ASOS jacket – Vero Moda top – Line&jo earringCalvin Klein flats – Ray-Ban sunglasses

Haha jeg gik helt snurre-amok idag, da jeg fik taget outfit billeder. Jeg morede mig vist LIDT for meget med det (hejhej Jeanett 8 år!), men synes egentlig det er hyggeligt med billeder med lidt liv i, så håber også at I kan lide dem (jeg har dog ikke tænkt mig at snurre fast HVER gang jeg tager billeder, don’t worry 😉 ).

Har bare været i skole i dag og ellers fået styr på en masse kedelige hverdags småting. Nu skal jeg se Paradise Hotel afsnittet for i morgen og “Ingen kære mor” med Frk Krøjby (elsker at på både Viaplay og Sputnik kan se en dag forud, hvis man har profiler der! Perfekt til mit utålmodige sind 😉 ). De næste 2 dage har jeg fri fra skole – og min påskeferie sluttede faktisk først i dag. Ret nice 😉
Nederdelen er faktisk et køb fra sidste sommer (måske kan nogle af jer huske det?), men farven er jo stadig super relevant til den kommende sæson! 🙂

My outfit from today where I just went to school. Love the yellow skirt which is from last summer!

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin

27 kommentarer

 • Så fin nederdel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den nederdel er altså pæn 🙂 som i virkelig, virkelig pæn!

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Mia, den har jeg virkelig heller ikke fortrudt at jeg fik købt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare et dejligt og friskt forårs/sommer look! 🙂
  Gul klæder dig godt!

  http://www.johannethorhauge.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor er din jakke altså fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Natalie… det var virkelig også et af de bedste køb jeg gjorde mig i hele 2011! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • fin ørering 🙂
  / louiseschmidt.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Louise! Den bliver også brugt flittigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da super dejligt, at du hygger dig, når du får taget billeder;-) jeg kan også rigtig godt li dynamiske billeder – eller hvad man nu kan kalde dem:-)

  jeg er i øvrigt også helt vild med dit gule skørt – så fint!!

  love
  modepistol

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja det skinner forhåbenlig også igennem til jer, at jeg hygger mig 😉 Jeg kan også godt lide billeder med bevægelse (altså, det behøver ikke ligefrem være svinge/hoppe billeder HVER gang 😉 Det ville nok virke fjollet i længden).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Så smuk gul farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det øverste billede er godt nok dejligt – fik mig til at smile 🙂 Elsker din Line&Jo ørering!

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Viveca! Ja, den elsker jeg også 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine, søde sjove billeder – og skønt outfit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser skøn ud. Det minder meget om den måde jeg bruger min gule nederdel – striber er jo altid godt 😉 Dejlig stemning på billederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Betina! Ja, og jeg synes også at grå og gul går rigtig godt sammen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiiiiiiiiiiiiiiiiine billeder <3 Min favorit er nr. 3, hvor du tydeligt har et prinsessemoment 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak søde <3 Haha, og vi kan godt lide prinsessemoments! Lidt royal er man vel altid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej Jeanett

  Først og fremmest – dejlig blog! Følger med hver dag 🙂

  Jeg vil spørge dig om noget angående Gina Tricot. Hvor tit får I vare hjem? Jeg har set en vest på hjemmesiden og bestilt den hjem, men det er for stor, så den ryger nok retur, men vil jo gerne have den en str. mindre og ville derfor gerne købe den i en butik.

  Det drejer sig om en vest med huller til 299…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Fie 🙂 Er det den der hedder Dita? Vi får nye varer hjem ca. 3 gange om ugen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

   Du er bare go – ja, det er det lige præcis. Man kan også få den i jakke udgave som jeg også overvejer.. Men ved du om I får vesten hjem? For så ryger den retur den jeg har nu og så kommer jeg fluks forbi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg mindes desværre ikke at ha’ set vesten endnu (men har heller ikke været på arbejde siden i lørdags – så den kan godt ha’ været kommet i mellemtiden. Jeg ved vi fik en mega stor levering varer i mandags (noget med 1800 stk varer – det var helt crazy). Men jakken er jeg næsten sikker på at vi har (80% sikker). Jeg kan dog ikke sige om det er noget vi får, hvis vi ikke har det endnu. Vi ved først hvad vi får, når vi pakker kasserne ud.
   Og tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] så dette outfit hos Miss Jeanett for nyligt, hvor jeg forelskede mig hovedkulds i hendes kombination af den gule […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buy: H&M Garden collection rose jacket