Svale armbånd

Outfit of the day #181

Outfit of the day #181Outfit of the day #181Outfit of the day #181
LOVE shirtGina Tricot jeansASOS jacket – Marc by Marc Jacobs bagASOS wedges

Dette outfit er vist det man kalder grønt med grønt på! Det er fra i mandags, hvor jeg var på VIPen med Hr. Kæreste på stadion. Skjorten er ny – en gave fra LOVE – og jeg kan helt vildt godt lide printet. Den er måske lidt svært at style, men den fungerer ihvertfald fint her bare til sort. Stoffet er virkelig lækkert og falder på en rigtig flot både. Eneste minus er længden – den er lidt kort, så jeg bliver nødt til at have en lang tanktop inden under. Krøllerne var dem jeg lavede i videoen HER.

Husk at der altid er links til de ting jeg har på under billedet (hvis de stadig fås online) – fx. er ordene “Gina Tricot jeans” et link til de jeans jeg har på. Ordene bliver lilla, hvis der er et link 🙂 Kig ind i aften, hvor jeg deler på nye træningsplan med jer! Nu vil jeg smutte på restaurant med min klasse 🙂

My outfit from monday where I’m wearing my new snake print shirt from LOVE (gift).

bloglovin

22 kommentarer

 • Sikke nogle fine krøller! 😀

  Vicki
  http://www.vickiholmberg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er flot det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er desværre ikke fan af blusen, den er ikke lige min stil 🙂 Men jeg synes du styler det rigtig godt og ser super fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone K

  Første gang jeg kommenterer, men læser dig fast, må altså bare sige at hold op nogle fine krøller 🙂 virkelig yndigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Simone! Og fedt med din første kommentar… håber på at der kommer endnu flere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  WOW, du ser godt ud i den farve.. synes det ser super godt ud til dig, at skjorten er kort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Jeanette

  Wauw! Hele sættet med læderjakke og det hele, er virkelig lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Camilla Jeanette! Det er jeg glad for at du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Såå smukke billeder!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig flotte billeder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine billeder! 🙂 Og det er virkelig en fin skjorte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Skjorten er ikke lige min stil, men den er virkelig flot til dig. 🙂 Hvor er dette smukke billeder iøvrigt, jeg er helt vild med dine billederne i tiden – dejligt med natur på billederne. 🙂

  God weekend til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Pernille! Er glad for at du kan se at jeg prøver at gøre en del mere ud af outfit billederne nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Elsker dine krøller 🙂

  Jeg ville nok gå i en lang bue uden om skjorten, hvis jeg bare så den på en bøjle. MEN: synes den klæder dig virkelig godt – nogle gange skal tøj bare ses på! Det bliver både lidt piget og kantet med balancen mellem sort læder og de fine fine krøller 🙂
  Og så matcher du jo naturen helt perfekt! Rigtig forårspige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Maj <3 Tusind tak! (og kender godt det der du siger med tøj på bøljen vs at se det på rigtige mennesker 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svale armbånd