Perfekt fredag

Outfit of the day #182

Outfit of the day #182Outfit of the day #182Outfit of the day #182Outfit of the day #182Outfit of the day #182 ASOS top – Gina Tricot jeansH&M bracelets – Gina Tricot bracelet – Primark flats

Først vil jeg lige sige, at jeg er SÅ overvældet. Tusind tak for alle jeres lykønskninger igår – vi havde en super skøn aften sammen. Tak for alle jeres kommentarer, likes og kærlighed på facebook – det har varmet SÅ meget. Igår var den mest besøgte dag i bloggens historie OVERHOVEDET. Og det var endda lørdag (som normalt er stendød i blogland). Skal jeg tage det som et tegn på at I gerne vil høre mere om mig og Hr. Kæreste generelt eller var I bare lige lidt suckers for romance i forbindelse med vores årsdag? Lad mig høre, fordi så må jeg da begynde at skrive noget mere om det, hvis det er 🙂
Hvad hans overraskelse igår var det får I senere i aften i et indlæg for sig selv… men jeg kan sige, at jeg tjekkede ind et sted på FB der fik mine venner derinde til at gå lidt bananas 😉

Dagen i dag tilbringer jeg til barnedåb iført gule blonder 😉 Imens kan I få outfittet her er fra i fredags, hvor jeg jo hyggede med søde Odense bloggere, som jeg skrev om igår. Top er en gammel, gammel sag fra ASOS og jeg bruger den ikke så tit (lidt svært med alle de palietter), men når jeg gør, så minder den mig om at det var et godt køb back in the days. Ryggen er så fin og dyb! Tak til søde Jane for at tage billederne <3

My outfit from when I was with other bloggers from my town. The top is an old, old thing from ASOS.

bloglovin

9 kommentarer

 • Cecilie (MissBuhl)

  Du ser dejlig ud på billederne 🙂
  Og tillykke tillykke med dagen igår, jeg glæder mig til at høre hvad overraskelsen var 🙂 Man går jo og forestiller sig ting og sager om hvad det kunne være 😉

  God søndag 🙂

  http://missbuhl.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Cecilie! Der kommer et indlæg om det her om et par timer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sig du skal giftes, kom nuuuuuuu! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha dog ikke 😉 Den overraskelse fortæller han mig ikke om på forhånd – han er opsat på at jeg skal tages fuldstændig på sengen en dag med et frieri, så tror ikke det bliver på en årsdag – desværre. Men det var en perfekt aften igår – glæd dig til billederne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor ser du godt ud! Det er ikke så tit man ser dig i jeans (synes jeg i hvert fald ikke..) men de klæder dig super godt!

  Og tillykke med dagen i går, 10 år er lang tid må man sige 🙂 Jeg glæder mig til at se billeder/høre hvad overraskelsen var! Og for min skyld må der gerne komme flere indlæg med Hr. Kæreste, synes det er så hyggeligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Emma! Nej, det med jeans har du helt ret i – jeg er 100% en kjole/nederdel pige, så jeans er ikke noget der sker så tit 😉
   Og det er hermed noteret med Hr. Kæreste! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du bare fantastisk ud Jeanett! 🙂 Er så syg med din top, den er virkelig fin. Ville ønske Gina Tricot kom til USA, eller bare sendte hertil. Ville være fantastisk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG VIL GERNE HØRE MERE OM JERES FORHOLD ;D

  http://agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt fredag