Konkurrence: VIND kjole fra LOVE

Torsdag i det sønderjyske

Torsdag i det sønderjyskeTorsdag i det sønderjyskeTorsdag i det sønderjyskeTorsdag i det sønderjyskeTorsdag i det sønderjyske
(Sidste billede er tyvstjålet fra Emma)

Igår brugte jeg stortset hele dagen i det sønderjyske og vejret viste sig jo fra sin bedste side! Jeg skulle sammen med Hr. Kæreste besøge hans farfar tæt ved grænsen, men inden mødtes jeg lige med Isabella og Emma i Sønderborg til frokost og hygge. Isabella har jeg mødt før, men det var første gang jeg mødte Emma. Vi har snakket rigtig meget sammen i forbindelse med at vi begge er hos Bloggers Delight, hvor vi virkerlig har samme syge humor, så det var vildt fedt at møde hende i virkeligheden. De er begge nogle vildt dejlige piger! <3 Efter vi havde hygget på café, så tog vi op i Isabellas showroom, som var super fedt! Er så imponeret over alt det hun har lavet med webshop og showroom… det er virkelig inspirerende, synes jeg! Isabella åbner iøvrigt sit showroom for jer snart – I kan læse mere om det HER på hendes blog.

Jeg var godt nok ret casual i tøjet den dag, men jeg fik alligevel taget outfit billeder (endda ved Gråsten Slot!), så dem skal I nok også få! Nu vil jeg putte på sofaen med varm te – jeg er stadig småsyg med ondt i halsen og forkølelse, så jeg vil gerne slappe af inden den i morgen står på venindes fødselsdag + dåb og så påskefrokost søndag. Håber I alle har en skøn påske! 🙂

Pictures from yesterday where I hung out with bloggers Isabella and Emma.

bloglovin

15 kommentarer

 • Årh det lyder som en hyggelig dag!
  Jeg tænkte på om du ikke ville tage et smut forbi min blog, fordi jeg i et stykke tid har fulgt din blog, som i øvrigt er meget poetisk i designed og tænker at du ville interresere dig for den.
  Selv om jeg lige er nooogle år yngre end dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det vil jeg da rigtig gerne! Jeg kigger forbi 🙂 Og alder har ingen hindring for hvilke bloggere jeg læser 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   … Men jeg kan desværre ikke kommentere inde hos dig, fordi det kræver at man har en google account og det har jeg ikke længere. Det ville måske være en god idé at åbne op for at flere kunne kommentere? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikken en dejlig blog du har her! Elsker dit tøj og dine billeder. Kunne vi følge hinanden, jeg er nemlig også et lille fashiondyr 😉 ha ha…

  xxx

  http://www.myfashiondiary.net/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Frederikke 🙂 Jeg tjekker da lige din blog ud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine og stemningsfyldte billeder, Jeanett! 🙂
  /henrietteruna.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med din farvede jakke/trøje! Hvor er den fra 🙂
  Håber at du vil kigge forbi min blog.

  //Nanna H.
  god påske til dig! 🙂
  http://www.blogbyhau.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • man kan simpelthen mærke, hvor hyggeligt I havde det 🙂 vildt dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det havde vi virkelig også! Det er nogle dejlige piger 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder super lækkert! Jeg synes din bluse ser rigtig flot ud…
  http://agoodiebag.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud! God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: VIND kjole fra LOVE