Outfit of the day #189

10 blomsterkranse

10 blomsterkranse
1. Bottica HER   2. Topshop HER   3. Topshop HER   4. Asos HER   5. Asos HER   6. Asos HER   7. Asos HER   8. Ebay HER   9. Ebay HER   10. Bottica HER

Jeg ville egentlig ha’ blogget mere om Lissabon i dag og fortalt jer om selve frieriet, men jeg er simpelthen blevet pisse syg, så vi røg tilbage til Odense hurtigere end planlagt (hvilket desværre også betød, at jeg gik glip af Gina Tricot eventet… ØV!). Lige nu ligger jeg i min seng og vil til at se en film og måske klat-sove lidt. Føler mig helt udmattet. Jeg lover at fortælle mere om det hele i morgen, hvis jeg er på toppen der.

Imellemtiden får I dette indlæg med en lille trend jeg selv er blevet hooked på. Jeg har jo været så glad for min blomsterkrans fra ASOS (nr. 6) og vil derfor gerne ha’ en enkelt eller to mere som jeg kan lege med henover sommeren. Nr. 7 er især rigtig fin, men også nr. 8 og 9 – som jeg har fundet på Ebay. Mindst en af dem køber jeg i juni. Hvilke kan I bedst lide?

I really like flower hairbands and I want more! I already have no. 6, but I’m thinking of buying either no. 7, 8 or 9.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

14 kommentarer

 • Øv øv! God bedring!
  Jeg er selv ramt, dog kun øjenbetændelse – det er dog træls nok i sig selv. Ad.

  Og sikke nogle fine kranse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Anne Cathrine! Det er bare kommet helt ud af det blå – vågnede op i morges med den vildeste mavepine og kvalme. Totalt øv! God betændelse til dig også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor træls 🙁
   Haha, og tak!
   Forresten, så modtog jeg mit svalearmbånd i går – tak for tippet! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt! Fedt at du også kunne bruge tippet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Forlovelsesbaby? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   ?? Pga kvalmen? Nej, dog ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de fine.. 🙂 Tænkte lidt om det var et brudepige-tema? 😉 Tillykke med forlovelsen og god bedring! Jeg kunne godt hoppe på 10 eller 2.. Men ender nok på 2, nu du har lokket… SÅ fin sommerdetalje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Opdagede lige den var til en knold på 7cm i diameter, så ender nok alligevel på 10’eren 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej det havde jeg heller ikke set?! Troede det var en hele hovedet kunne være i!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Dog ikke 😉 Så langt er jeg slet ikke kommet med det tema endnu 😉 Og mange tak!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan da også lave en selv ud af blomster 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kan man bestemt! God idé hvis man fx skal til fest eller lign – men hvis man en tidlig tirsdag morgen bare lige vil pyntes lidt, så er disse hårbånd ret smarte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Haløjsa
  Hvor finder du de fine blomsterkranse?
  Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Der skulle gerne være links her i indlægget? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #189