Ebay clutchen

Bellevue Box

Bellevue BoxBellevue Box

Jeg har været så heldig, at få to Bellevue Box. Den ene er til forkælelses oplevelser (spa, massage osv) og den anden er til Champagne Brunch. Det smarte ved disse boxe er, at de kan bruges overalt i landet. Man kan se i selve boxene og på deres hjemmeside bellevuebox.dk hvad og hvor man kan bruge dem. Det er ret smart til fx gaver.

Jeg har kigget lidt på mulighederne for mine boxe og har besluttet mig for at bruge den til champagne brunch sammen med Hr. Kæreste på Kong Volmer i Odense. Kong Volmer er mest kendt for deres smørrebrød (som I kan læse mere om HER i min Odense Guide), men har hørt at de også har en god brunch, så det skal testes!
Til gengæld var det lidt mere tricky, at finde ud af hvordan den med spa/massage skulle bruges til, da boxen kun kan bruges et sted på Fyn (i Faaborg). Da jeg hverken har kørekort eller andre grunde til at smutte til Faaborg, så udelukkede jeg det hurtigt. Til gengæld kunne den bruges flere steder i KBH og eftersom min bedste veninde bor derover, så tænkte jeg det var et match made in heaven! (Hvis I følger mig på Instagram – hedder missjeanett – så så I nok igår, da jeg inviterede hende med via Instagram). Vi kigger lige på mulighederne i fællesskab 🙂 Men den står på veninde-hygge-forkælelse i København!

I kan læse meget mere her på deres hjemmeside Bellevuebox.dk

Sponsoreret indlæg

I got two Bellevue Boxes (like gift certificates) – one for a luxury brunch and the other for wellness treatments.

 

bloglovin

8 kommentarer

 • Champagnebrunch er et af de mest fantastiske koncepter, der findes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E hvor er du bare heldig!! Ville ønske det var mig 😉

  http://agoodiebag.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er bestemt ikke et dårligt “job” at skulle udføre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeej hvor skønt!! Jeg fik selv en brunch derfra i julegave, og jeg brugte den på buffet på Franck A i lørdags – Det kan altså også varmt anbefales!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Dejlig gave at få!! Og ja, man har vist 3 år til at bruge det, så man har masser af tid 🙂 Franck A’s brunch har jeg dog intet pænt at sige om, så det lader jeg være med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så rare de bokse. Jeg har tit anvendt dem til gaver, da jeg synes det er mere sjovt at give oplevelser end matrealistiske ting. Oplevelser har man heldigvis hele livet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt enig!! Oplevelser er noget af det dejligste at give OG få 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay clutchen