Miss Erlanger

De sidste par dage

De sidste par dage
1. Morgenmad: Ymer med müsli og DANSKE jordbær   2. Spiser vietnamesisk sammen med KatrinePhunky her i Odense (i forbindelse med hendes samtale på SDU)   3. Min Oasis kjole er ankommet… og den er pæn <3   4. Træning (jeg kører stadig derud ad med mit træningsprojekt 😉 ), hvor jeg elsker når folk efterlader sladderblade, så man lige kan lure i dem når man står på stepmaskinen hehe    5. Ny tanktop fra Gina Tricot med den smukke, smukke Marilyn Monroe på   6. Nyt sengetøj fra IKEA! 🙂

Lidt billeder fra de sidste par dage. Jeg har været lidt fraværende på bloggen, men har haft så mange aftaler og har arbejdet extra, så der har simpelthen ikke været nok timer i døgnet. Jeg er frygtligt bagud med kommentarer, men jeg håber på at indhente det hele i løbet af i morgen 🙂

Alle billederne er iøvrigt fra Instagram, hvor I kan følge mig under brugernavnet missjeanett 

A few pictures from the last few days 🙂

bloglovin

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Erlanger