It's back!

En lille stjerne

En lille stjerneEn lille stjerneDa jeg den anden dag viste jer min nyindkøbte Line&Jo ørering Miss Erlanger, da fik jeg spørgsmålet om hvad jeg sætter de enkeltvise ørering sammen med. Mine Line&Jo øreringe er ret blandet og jeg har til både venstre og højre øre. Bla har jeg være glad for at bruge Miss Ebbens sammen med Miss Ewell. Men jeg følte at jeg manglede en der kunne gå til dem alle og derfor købte jeg forleden denne lille stjerne fra mærket også. Det smarte ved den er jo, at den kan bruges i både højre og venstre øre.

Stjernen her fås i 3 størrelser og jeg har valgt den “mellem” som hedder Miss Ethelbert. Den koster 200 kr for en enkelt. Både Schnoor butikken og Dr. Adams i Odense forhandler iøvrigt Line&Jo (jeg købte min hos Schnoor). Men I kan også finde den HER som par og HER enkeltvis.

I just bought another Line&Jo earring. A small star to use with my other Line&Jo earrings.

bloglovin

12 kommentarer

 • Rikke Kopp

  Den er virkelig sød.

  Stokrosen forhandler også Line & Jo og bestiller gerne hjem, hvis de ikke skulle have kundens ønske eller størrelse hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak for tippet – det vidste jeg slet ikke! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er så fin 🙂 Jeg har selv 4 af de mindste, miss Etter mener jeg.. Jeg har nemlig 4 huller 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den er også fin – kunne godt forestille mig at 2 af dem ved siden af hinanden var fine!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjølhede

  Ih den er så fin! Er så tæt på at købe den 🙂
  Men jeg vil lige høre, for jeg har købt Miss Ewell ( http://www.lineandjo.com/product/1661-line-and-jo-miss-ewell ) og når jeg har den i øret, så stikker stjernernes hjørner på mit øre, som gør ret ondt i løbet af dagen! Så inden jeg invisterer i Miss Ethelbert, så vil jeg da lige høre, om Miss Ethelbert har det med at stikke? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det ved jeg desværre ikke om jeg kan svare på, fordi det har jeg slet ikke haft problemer med mht Miss Ewell. Overhovedet. Har haft Miss Ethelbert i dag og hun gør det heller ikke. Men måske er vores øreflipper bare forskellige? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line&Jo laver simpelthen de smukkeste enkle smykker nogensinde! Jeg er så vild med dem – desværre rækker mit budget ikke til det, meeen jeg må sgu bare begynde at prioritere! 😉

  xoxo Heidi,
  Hello Vertigo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ellers så kan du starte med at ønske dig det i gaver? Jeg fik min første Line&Jo ørering sidste år i fødselsdagsgave og derefter blev jeg lidt afhængig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ilva

  Må vi se din fulde LineJo-samling? 🙂 Tak for bloggen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er virkelig smuk <3
  Har en ring fra Line&Jo, jeg elsker den. Men denne stjerne ville godt nok pynte på mit øre. Men jeg vil nu gerne have til begge mine ører.
  Du lokker godt nok 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe sorry 😉 Men de her er heller ikke de dyreste fra mærket! 400 kr er absolut ok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's back!