Nye armbånd

Køb: Mint & nude dress

Køb: Mint & nude dress

Det var egentlig meningen, at jeg ville ha’ vist jer mit outfit fra barnedåben igår, men mit kamera driller lidt, så jeg håber det virker inden i aften. I mellemtiden kan I lige få lov til at se denne kjole fra Oasis, som jeg købte igår. Jeg er fuldstæding forelsket i den! Snittet, plisseringerne og især farverne! Hvis den er som den skal være, når den ankommer, så bliver den nok mit outfit til den barnedåb vi skal til i juni (og fast inventar på min krop resten af sommeren 😉 ). Bæltet i taljen følger i øvrigt med, men kan vist tages af.

Kjolen er som sagt fra Oasis (købt på ASOS) og den koster £60. I kan finde den lige HER.

I just bought this beautiful dress from Oasis. I love the colours!!

(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

bloglovin

20 kommentarer

 • Mette

  Åh, hvor er den smuk! Helt perfekt til sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det synes jeg virkelig også at den er! Og mange tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • auuuuw, tror sgu lige jeg blev lidt forelsket der!!
  Den er virkelig fin, synes jeg.

  Længe leve tiden vi går ind i nu her = Kjoletiden <3 min yndlings tid på året!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jaa, den er så smuk!! Me too… har længe glædet mig til kjoler og bare ben!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor er den smuk!
  Den minder mig om den kjole Christiane Schaumburg-Müller havde på til vild med dans, fra Wackerhaus, bare i kort.http://www.billedbladet.dk/Stilfinderen/Mode/2011/10/Stilfinder%20Christianes%20havfruekjole.aspx

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var også præcis den kjole jeg havde i tankerne, da jeg så den 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror lige at jeg er blevet forelsket <3

  mmh hvor er den fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor er den fin! Elsker snittet af den 😉

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Den er jo SÅ yndig!!!
  Elsker mint!! OG så med blandingen af nude. Ahmen altså (:
  Du bliver uden tvivl så hot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Anne Sofie <3 Jeg glæder mig virkelig også til at den kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Pæn, pæn, pæn!
  Den er sgu ret lækker 😉

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er også helt syg med den! Glæder mig til at den kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den dog fine! Er ret vild med farve-kombinationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Me too – de to farver er så lækre sammen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Damn! Hvor er den bare smuk! Må straks undersøge om man kan få fingrene i Oasis hernede (bor i Australien)
  Det er lidt sjovt, på nogen områder er din stil så anderledes fra min, bla. er jeg slet ikke lige så god til at gå i kjoler og nederdele som du er! Jeg ville så gerne men jeg synes altid det ender med at se forkert ud på mig. Men nogen gange er de ting du poster bare sååå smukke at jeg bliver inspireret til at prøve at være lidt mere ladylike igen (igen)! Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yay, jeg elsker kjoler og hvis jeg inspirerer nogen så gør det mig kun glad! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej 🙂
  Gud hvor er den flot den kjole – den vil jeg også have!!
  Hvordan er Oasis i størrelsen? Har nemlig ikke købt fra det mærke tidligere.

  Fik lige luret din blog ordentligt igennem i dag og endnu en blog er tilføjet på bloglovin – hvor er du inspirerede og jeg vil nu have diverse sæt tøj og også en tur til Lissbon 😉 Glæder mig til at læse flere gode indlæg 🙂
  Kh Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Oasis er meget normal, synes jeg 🙂 Og tusind tak for de søde ord Ida <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye armbånd