Forsinket fly & Primark

Lissabon Dag 1

Lissabon Dag 1
De er vilde med at have kæmpe monumenter i deres rundkørsler hernede – det kunne vi godt gøre noget mere af i DK! KÆMPE statuer! haha. Ham på billedet er også meget pæn 😉

Lissabon Dag 1
Vores KÆMPE hotelværelse… vi var begge lidt i chok over størrelsen og over at vi havde køkken, da vi kom ind. Og tjek lige størrelsen på den seng!

Lissabon Dag 1
Pæn gade 😀

Lissabon Dag 1
Hr. Kæreste orienterer sig lige på kortet ang mulige restauranter vi ville spise middag hos. Tjek vores lille køkken i baggrunden! 🙂

Lissabon Dag 1 Drinks og en snack imens vi ventede på vores bord på Hard Rock Café. I morgen vil jeg ud og finde noget godt seafood!

Som jeg skrev tidligere i dag, så var vores fly til Lissabon 3 timer forsinket pga strejke i Lissabon lufthavn. Det var lidt ærgerlige 3 timer at miste hernede, men omvendt så forstår  og under man dem jo også retten til at protestere og bede om mere for det arbejde de udfører. Nå, men forsinkelsen gjorde at vi først var hernede ved aftensmadstid istedet for kl. 14. Så vi fandt bare hurtigt vores hotel, tjekkede ind og skiftede hurtigt tøj inden vi gik ud og spise. Vores hotelværelse er SÅ vildt! Det er nok det største hotelværelse jeg nogensinde i mit liv har boet på. Der er king size bed, sofa arrangement, køkken (vi planlægger nu at gå på marked og lavede mad selv en aften her på hotellet), kæmpe garderobe, stort badeværelse med badekar og den smukkeste udsigt fra 6. sal udover Lissabons tage. Fik jeg nævnt poolen på 12. sal med udsigt udover byen også? 😉 Og så er der billigt, billigt internet på værelserne… SÅ luksus! Jeg må vist hellere lave en grundig anmeldelse af hotellet, når jeg kommer hjem!

Til aftensmad fik vi bare mad på Hard Rock Café – ikke noget voldsomt gourmet agtigt, men vi var trætte og sultne, så vi havde ikke lige overskud til at gå rundt i små gader og leder efter skjulte perler. Det må vi gøre de næste par dage! Til gengæld fik jeg tilbudt at købe hash ikke mindre end 2 gange på under 10 min – bare midt på fortorvet. Ved ikke lige om jeg ligner extra meget en der gør sig i sådan noget? (jeg har faktisk ikke en gang nogensinde prøvet sådan noget! Det har jeg aldrig været interesseret i).

Med det her billige og ret hurtige internet, så regner jeg bestemt med at kigge ind hver dag, så I kan godt glæde jer til masser af Lissabon-blogging 😉 Billederne her er et mix af de få timer vi nåede rundt her til aften.

Pictures from our first night in Lisbon, Portugal. Use the “TRANSLATE” button in the menu to get the whole text in your own language!

bloglovin

20 kommentarer

 • Holy crap et værelse! Lækkert nok… Så er der plads til at rode! 😉 Jeg har kun én gang boet på noget vildere, og det var da jeg var med familien i USA for nogle år siden. Vi skulle egentlig have boet hos noget familie (som vi var ovre for at besøge), men vi var så mange af sted, at de ikke havde plads til os… Så de bookede os lige nogle værelser på Hilton i stedet. Det var SYGT! Følte mig nærmest som en rockstjerne! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er sgu et sejt værelse som vi har fået! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser lækkert ud! Skriv gerne en udførlig beskrivelse af hotellet, når I er hjemme igen. God ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Da jeg var i Lissabon, tog vi e bådtur rundt over hele kysten ved byen – en rigtig god måde at få lidt luft på og få et overblik over byen. Kan klart anbefales!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaaaae vor nice! Håber virkelig du lavet et lille indlæg om dit hotel (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det gør jeg bestemt! Laver et helt indlæg om det når jeg kommer hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Det ser skønt ud! Følger tæt med, da jeg selv skal til Lissabon i sommerferien 🙂 Håber i får nogle deeejlige dage sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh hvor lækkert – ja, så er det gode tips at få 😉 Og mange tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Ih, hvor ser det fedt ud det værelse! Da vi var i Lissabon boede vi hos en gammel dame på et lille bitte værelse – det var en fed oplevelse, men også ret specielt, da badet var en blå stålbalje!

  Men kan godt huske det med hashen, man hele tiden blev tilbudt! De prøver at være nok så diskrete, men man kan nu nemt spotte dem 🙂

  I skal helt sikkert tage ud og se den store katadral – den er SÅ flot!
  God fornøjelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn, det er da hvad man kan kalde en king size bed 😀 skønt med stor seng og lækkert med så stort et værelse, synes altid det er sådan nogle mega små værelser man får i storbyer, hvor man nærmest er nødt til at bakke, fordi de er så små at man ikke kan vende sig 😀 Ser virkelig lækkert ud.

  Skal selv til tyrkiet i næste uge, håber vi får et lige så stort værelse og ikke mindst seng 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, har også prøvet meget små værelser… men det kan man vist ikke kalde det her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Da jeg var i Lissabon, kom vi meget omkring med METRO, og sikke nogle flotte metrostationer de har dernede. Læg godt mærke til dem! De er bestem også et foto værd.
  Hvis I får tid, så tag ud i EXPO-området; der er nogle meget specielle bygninger og en dejlig promenade. Og ikke at forglemme Europas største oceanarie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det med aquariet har vi også snakket om at gøre! Det ser ret stort ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint – er glad på dine vegne for, at i nåede at få lidt ud af dagen, trods forsinkelserne.

  Sengen er godt nok huge – næsten lige til at blive væk i jo 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak Debbie! Ja, sengen er seriøst KÆMPE!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, gud ja…det havde jeg helt glemt…de stopper konstant én og spørger, om man vil have hash 😉 ‘do you smoke??’…blev vi også blot spurgt adskillige gange om 😉 Hihi….fjollede portugisere. Men deres dejlige land og deres rimelige priser og deres skønne klima og mad: JA tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille Schneider

  Heyy,

  Hvad hed dit hotel ? Overvejer selv at tage en tur til Lissabon 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det hedder Hotel VIP Executive Suites Marques 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forsinket fly & Primark