Outfit of the day #188

Lissabon Dag 2

Lissabon Dag 2 Udsigten fra Saõ Jorge slot

Lissabon Dag 2 Morgenmad på en lille café i nærheden af hotellet – brød, kage og stærk kaffe latte.

Lissabon Dag 2
Vi er flere gange stødt på forladte bygninger med fed kunst på!

Lissabon Dag 2
Ups… 😉

Lissabon Dag 2
På vej op imod Saõ Jorge slot – udsigten blev kun bedre og bedre!

Lissabon Dag 2
På Saõ Jorge slot – der var vild udsigt fra de forskellige tårne!

Lissabon Dag 2 Gågaden med masser af shopping – og nok en af de smukkeste gågader jeg nogensinde har set!

 Lissabon Dag 2
???

Et lille mix af billeder fra igår – dag 2 her i Lissabon. Har så mange billeder fra igår, at det var svært at vælge. Vi fik shoppet, spist mad, gået i gågaden, været på slottet Saõ Jorge og mange, mange andre ting. Nu vil jeg spise morgenmad og så gå ud og opleve endnu mere <3

Pictures from our day 2 in Lisbon, Portugal

bloglovin

10 kommentarer

 • Silja

  lækker mand du har der! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, han er totalt laber <3 Godt han er min resten af livet! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor ser det godt ud! Har aldrig været i lissabon, men det minder mig om Barcelona <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det gør den også mig! Dog heldigvis uden de nederen hidsige spanske damer – de er meget mere venlige og imødekommende hernede! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder af både en dejlig by og dejlige mennesker 😉

  I ser ud som om, I har en rigtig, rigtig god ferie af den særligt memorable slags. Jeg vidste, du ville kunne lide Lissabon! 😉 Jeg får faktisk lyst til at tage af sted igen, når jeg ser dine flotte billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak søde! Ja, det er en ferie to remember 😉 Vi er begge helt pjattede med byen… Portugal er virkelig overset! Især i forhold til Spanien. Menneskene er også meget mere imødekommende her end i Spanien.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sophie Heiberg

  Hvor ser alting bare lækert ud. Ville ønske det var mig der lige havde været på en smuttur til et lækkert land 🙂
  Er også helt forelsket i din hvide kjole. Jeg har den selv i top, men har desværre ikke kunne finde den lange model. Ved du om i stadig har den? Ellers må du meget gerne skrive til mig, hvis du på et tidspunkt kunne tænke dig at sælge den 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak 🙂 Ja, vi havde stadig flere inden jeg tog afsted til Lissabon 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sophie Heiberg

   Åh. jeg var lige inde og kigge og i har desværre ikke flere. øv øv øv.
   Men som sagt, vil du af med den, så lov at have mig i tankerne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Øv hvor ærgerligt! Men det skal jeg nok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #188