Lissabon Dag 3

Lissabon Dag 4

Lissabon Dag 4
I Lissabon skal man huske at kigge op hele tiden, fordi så mødes man af smukke syn som dette

Lissabon Dag 4
Den smukke Sé katerdral

Lissabon Dag 4
Chiller foran Sé katedralen. Her sad vi længe og bare nød den varme eftermiddags sol (nejnej, det er ikke flere ZARA poser jeg har der… det kunne jeg ikke finde på 😉 ).

Lissabon Dag 4
Fine deltaljer inde i katedralen

Lissabon Dag 4
Vildt lækre Hr. Kæreste på super cool café i samme område som Sé katedralen

Lissabon Dag 4
Og på samme café drak vi grøn vin (portugisisk hvidvin med bobler), spiste oliven og misbrugte deres gratis Wi-fi lidt 😉

 Lissabon Dag 4
Vi sluttede aftenen af med at gå på Fado restaurant (Clube de Fado) og spise typisk portugisisk mad og hører smuk, smuk Fado musik. Her får jeg vildsvin kogt med hvidvin, muslinger, hvidløg og koriander – serveret med en masse kartofler. Det var rigtig godt!

Inden jeg går til køjs, så får I her lige lidt billeder fra i dag også. Vi har haft en lidt mere afslappende dag i dag med en tur i shoppingcenter, kigget på fin katedral og været på café og Fado restaurant. I morgen (eller tekniskset er det i dag) har jeg jo fødselsdag, så det skal nok blive godt 😀 Jeg har også en nyhed at fortælle jer, som kommer i næste indlæg 😉

Pictures from our day 4 in Lisbon, Portugal. Click on “TRANSLATE” in the menu to get the whole text translated to your own language.

bloglovin

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lissabon Dag 3