Vind et par Jofama by Kenza læder shorts!

Lissabon tips?

Lissabon tips?

Så er der præcis 3 uger til at jeg sidder i Lissabon og nyder de varme grader. Jeg har med spænding fulgt vejrudsigten dernede, da de har haft lige så dårligt vejr som i DK (man burde tro det var liiidt varmere). Men fra næste uge stiger temperaturene til 25-28 grader, så det er sgu i orden! Glæder mig virkelig meget til at prøve at holde fødselsdag i udlandet. Det har jeg aldrig prøvet.

Vi har aldrig været i Lissabon (vi har faktisk aldrig været i Portugal, heller), så I må utroligt gerne komme med tips. Jeg har spurgt jer en gang før i dette indlæg, hvor flere af jer bla. anbefalede restauranten Resto do Chapito, at vi tog en dag til Sintra, Sao Jorge Castle, Jesus figuren og Cascais. Men hvis I har flere tips (eller evt ikke så det indlæg jeg lavede før), så må I gerne smide en kommentar her på indlægget! Alt bliver modtaget med kyshånd! (Har iøvrigt købt bogen Turen går til Lissabon – dem kan vi godt lide at bruge som inspiration på rejser… vi følger dem dog ikke slavisk, da vi også selv gerne vil “opdage” 😉 ).

Og så en helt anden ting… der skulle vel ikke være nogen af jer der kender et godt, men forholdvist billigt hotel i Marseille? (sydfrankrig). Vi mangler et til en enkelt overnatning til sommer på vores roadtrip. Men synes ikke rigtig jeg kan finde noget. Det skal være et hotel – ikke hostel. Kender I noget godt? Det burde ikke være luksus – vi skal bare sove der.

Bestil en ferie i London på zoover.dk

Today there’s precisly 3 weeks until I arrive in Lisbon, Portugal. I’ve never been so if you have any great tips then please leave a comment 🙂

bloglovin

11 kommentarer

 • Birgitte

  Pas på lommetyve i sporvognen! De er mega snu og altid 4-5 stykker sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Er den store jesus-figur ikke i Brasilien??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, men der er også en i Lissabon – bare meget mindre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Uha, Resto do Chapito er rigtig godt. Jeg kan så meget anbefale jer at tage på Cruzes Credo Café og spise chokoladekage! Link til deres Facebook-side: http://www.facebook.com/cruzescredo
  De er vist meget kendte (nok mest lokalt..) for deres fantastisk gode chokoladekage. Caféen ligger over for en kirke, og da vi spurgte om opskriften på kagen, blev vi fortalt at ejeren havde opskriften låst inde inden i kirken, da den skulle være hans kæreste eje. Det siger lidt om, hvor god den kage er 😉 Rigtig god tur til Lissabon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh det lyder ikke dårligt. Man tak for tip! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Lige en lille tilføjelse: Da vi smagte chokoladekagen, kom vi tilbage hver dag resten af turen for at få et stykke. Det endte jo med at de kunne kende os og spurgte “the usual?”. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil anbefale dig at købe lonely planets rejseguide dertil. Jeg var i Lissabon for en del år siden så har lidt svært ved at komme med konkrete tips, men lonely planet plejer virkelig at have mange gode tips, specielt til lidt billigere, men stadig lækre restauranter 🙂 og det er altså nødvendigt med noget hjælp der for maden er generelt virkelig, virkelig skidt.. Var vertfald min oplevelse for 3-4 år siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeanett

  Faldt lige over denne guide, som faktisk er super go.. og så gør det jo ikke noget, at bagkvinden er selveste Gwyneth Paltrow

  Men tjek den lige ud:)

  http://www.goop.com/newsletter/163/en

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak, den vil jeg bestemt tjekke ud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et par Jofama by Kenza læder shorts!