Outfit of the day #183

Neon & Glitter

Neon & GlitterNeon & GlitterI know, I know – det er nok ikke første gang I ser denne halskæde i blogland, men her er den altså endnu en gang 😉 Jeg har været vild med den længe og havde glædet mig til at slå mine fedtede naller i den. Men da den kom til Odense, så røg den på ikke mindre en 3,5 time inde i byen og jeg var lige præcis for langsom. Heldigt for mig, så havde en anden søde blogger, nemlig Camilla, hørt min nød og havde spottet den i H&M i Rosengårdscenteret (ad, I hate that place) og fik fat  i en til mig! Tak til søde Camilla!

Den er fra H&M og koster 99 kr.

Even though this has been around blogland a few times I still needed it in my life! It’s from H&M.

bloglovin

6 kommentarer

 • Hehe, jamen, hvis det er kærlighed, så skal man endelig bare kaste sig over det, også selvom man er flere om buddet 😀

  Glæder mig til at se, hvordan den skal styles på Jeanett-manér 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Jeg er også ligeglad med at mange har den – så længe jeg bare selv er glad for den! Og tak smuks – der kommer allerede outfit med den snart 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også heæt vild med den! Skal såååå meget have den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Ej hvor er du bare heldig, at få fat i den i sønderjylland er jo umuligt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tror også den er long gone i Odense by now!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #183