En lille stjerne

Outfit of the day #187

Outfit of the day #187Outfit of the day #187Outfit of the day #187Outfit of the day #187
ASOS dressGina Tricot belt – Marc by Marc Jacobs bag – Friis & Company heels

Outfitten her er hvad jeg havde på igår, da jeg var ude og spise sammen med mine forældre og Hr. Kæreste som tidlig fejring af min fødselsdag. Jeg fik en rigtig god gave som I nok skal få at se snart 😉 Vi spiste på Phunky som bare altid er godt, sød betjening og virkelig gode priser! I kan evt se min anmeldelse af den HER i min Odense Guide.

Kjolen købte jeg engang sidste efterår i forbindelse med valgaftensfest. Jeg har brugt den flere gange siden, men jeg er nogle gange i tvivl om I godt gider at se på det samme stykke tøj flere gange? Vil I helst se outfits med nye ting eller må der godt være lidt gengangere, hvis stylingen nu er lidt anderledes?
Kjolen kan faktisk stadig fås på Asos HER, men den er kun tilbage i nude med sort print (min er “latte farvet” med sort print). Dog synes jeg den er mindst lige så fin i nude! Skoene er også vildt gamle (de er fra dengang, hvor jeg hostede DETTE event sammen med Maria i Odense… kan I huske det? Det er godt nok længe siden). Jeg får dem ikke brugt så tit, da de liiiiige er et halvt nummer for store. Desværre. Jeg synes ellers de er så seje med deres “vinger”.

My outfit yesterday where I went out to dinner with my parents and my boyfriend. The dress is from last year, but it’s still available HERE on Asos.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

22 kommentarer

 • Emma Vester

  Jeg vil gerne se gengangere, hvis styingen er anderledes! Så ser man jo også, hvad man ellers kan sætte til 🙂 Jeg finder altid stor inspiration i dine outfits billeder – så gerne flere af dem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du sød Emma! Mange tak. Jeg prøver også at lave lidt flere outfit billeder end jeg har gjort før – og det håber jeg også at I har lagt mærke til at der er 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hos skomageren kan man købe sådan et slags “plaster”, der klistres i hælen, så skoen blive lige en anelse mindre, hvis det er. Det plejer at redde mig fra svuppe-helvedet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh det kunne være jeg skulle prøve det! Jeg har nemlig prøvet med en sål foran og det hjalp slet ikke. Tak for tippet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Vester

   Du kan også købe nogle i Deichmann for 10 kr 😀 Så hvis det ikke virker har du jo heldigvis nu givet en flad 10’er! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for tippet! Ja, en 10er skader ikke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Jaaaa, dejligt smil!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Du ser fin ud 🙂 jeg synes ikke at det gør noget at der kommer gengangere. Det er svært at undgå 🙂

  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  gerne gengangere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil lige så gerne se gamle ting stylet på en ny måde, som jeg vil se nye ting hele tiden. Førstnævnte kræver trods alt lidt mere kreativitet og gang i de små grå, og så bliver jeg mindst lige så inspireret af sammensætninger, som af specifikke genstande 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kan du ha’ helt ret i! Det vil jeg skrive mig bag øret – at I lige så gerne vil se nye ting og gamle ting stylet nyt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det gør slet ingenting at se det samme stykke tøj flere gange, og det behøver heller ikke være en helt anden styling. Flot tøj og flotte mennesker kan godt tåle at blive vist flere gange! 🙂

  Du er smuk, jeg håber du havde en dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du bare sød! TAK! Og du ønskes også en helt fantastisk aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Super fint outfit! Du ser vildt sød ud på første billede 🙂

  Og jeg vil også gerne se gengangere. Synes det er fedt med inspiration til at style sine ting på nye måder, og ikke bare bruge dem en enkelt gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen SÅ skøn at se på! Gerne gengangere som de andre siger, altid dejligt med en masse inspiration 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Synes skoene med deres vinger er supefine! Suk, hvem der bare havde dine ben…. 🙂
  Jeg vil også meget gerne se gengangere – med og uden ny styling. 🙂
  Tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille stjerne