Min fødselsdag... og en lille nyhed!

Outfit of the day #189

Outfit of the day #189Outfit of the day #189Outfit of the day #189Outfit of the day #189 Forever21 dress – Marc by Marc Jacobs bag – Ray-Ban sunglassesPrimark flats

Jeg vil lige starte med at sige mange, MANGE tak for alle jeres lykkeønskninger – både i forbindelse med min fødselsdag igår og forlovelsen. I er seriøst de sødeste læsere i verden. Har været meget rørt over alle jeres kommentarer. Tusind tak!

Vi smuttede fra smukke, fantastiske Lissabon i morges kl. lort (vi skulle tjekke ind kl. 5.30 i lufthavnen). Savner allerede byen så meget! Lige nu er vi hos vores bedste venner og baby her i KBH, hvor vi bare skal hygge. Vi er meget trætte så vi ryger nok tidligt i seng. I morgen skal jeg til Gina Tricot grill event med andre søde bloggere, så det glæder jeg mig til.  Det er længe siden at jeg har set mange af dem. I skal nok få et indlæg om vores sidste dag i Lissabon (som også var min fødselsdag) – I skal bla se den vildeste udsigt jeg nogensinde har haft på en restaurant. Det var en MAGISK afslutning på en perfekt ferie som jeg aldrig glemmer!
Outfittet her er fra min fødselsdag igår (om dagen – jeg skiftede til noget andet om aftenen til middagen). Vi var bla. i Botanisk Have i Lissabon, hvor billederne her også er taget. Der var SÅ varmt igår – omkring 30 grader og fuld sol. Man må sige at jeg også havde været artig i Lissabon… men det er måske også begrænset hvor meget ballade man kan nå at lave på 5 dage 😉 Kjolen er en gammel en fra Forever21, som jeg egentlig ville sælge pga den var for stor, men med et par sikkerhedsnåle så kan den sagtens bruges. Elsker printet!

(Dette indlæg indeholder affiliatelink)

Outfit from yesterday where I was still in Lisbon, Portugal

bloglovin

17 kommentarer

 • Jeg gætter på, I spiste på Chapito?! 🙂 Der er i hvert fald en fantastisk udsigt!! Og tillykke x 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det gjorde vi! Vi var der faktisk to gange – første gang lige efter at han havde friet til frokost (som virkelig ikke er noget at råbe hurra for) og så igår til middag på min fødselsdag (som var rigtig godt!!). Igår sad vi ultimativt ved restaurantens bedste bord!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Først da jeg læste kommentaren, troede jeg der stod, at han havde friet, og det var i hvert fald ikke noget at råbe hurra for 😛
   hehe 🙂
   Velkommen hjem

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha nej nej… DET var bestemt noget at råbe hurra for! haha. Det var selve maden til frokost der ikke var det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den kjole bare fin! Gotta love blomsterprint. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Laura – ja, jeg elsker også printet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en virkelig flot kjole! Dont sell it (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Åh ja, så lovely!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Vil lige ønske (endnu) et kæmpe stort tillykke med både fødselsdag og forlovelse! Min første kommentar/lykønskning gik åbenbart ikke igennem (hvilket desværre ikke er første gang det sker her på bloggen), så nu prøver jeg igen her 🙂

  Jeg syntes egentligt at kunne mærke i nogle dage at der har “været noget på færde” so to say :p Dine indlæg har været skrevet på en hel anden måde – en måde, hvor man som læser virkelig har kunnet mærke, at du har været lykkelig helt ind i maven, hvilket er virkelig fantastisk. Jeg under dig og Tim alt det bedste i verden – et bedre findes næppe! Det var sørme også på tide at han faldt på knæ efter 10 års ventetid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind, tusind tak <3 Jeg har også bare været så lykkelig, så det har nok været svært for mig at skjule 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guuud, havde slet ikke set at I er blevet forlovet! Tusind gange tillykke med det 🙂 Det er da stort.
  Og hvor ser du lykkelig ud på billedet, hvor du flasher din big diamond rock 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Luna

  den er så kanon fin din kjole! Elsker simpelthen Forever 21, der kan man altså bare finde så fine ting og sager (som så mange andre i DK ikke har:))

  http://www.fashionbook.blogersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, hvis man leder lidt så kan man finde rigtig fine ting hos dem 🙂 Og mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdag... og en lille nyhed!