Køb: Billig sommerkjole!

Vinderen af Jofama by Kenza shorts

Vinderen af Jofama by Kenza shorts

Så fik jeg endelig kigget alle jeres fede bud på styling af Jofama by Kenza shorts’ne igennem (fra Bubblerroom.dk). Jeg havde oprigtigt talt rigtig, rigtig svært ved at bestemme mig i blandt de sidste 2-3 finalister jeg havde fået det kogt ned til. Der var bla også et andet bud, hvor den beige version var stylet med en guld-glimmer top, som jeg var helt vild med samt et bud med de sorte med en gul cardigan. Til sidst faldt valget dog på denne collage, da jeg kunne forestille mig det fungere rigtig godt i praksis. Den orange farve er også godt tænkt til de beige shorts fra Jofama by Kenza! Derfor blev vinderen:

Lise Jacobsen!!
Stort tillykke! Jeg sender dig en mail i løbet af i dag 😉

Tusind tak til alle jer der deltog – I gjorde det virkelig svært for mig at finde en vinder!

The winner of the Jofama by Kenza shorts from Bubbleroom is: Lise Jacobsen!!

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb: Billig sommerkjole!