Køb: Mere peplum

Jeg er i Fyens Stiftidende i dag

Jeg er i Fyens Stiftidende i dag

Så er mit interview med Fyens Stiftidende i idag! Det er omme i NU/Odense-sektionen. Jeg er super tilfreds med både interview og billedet der er brugt. Både fotograf og journalisten Maja har gjort det super godt.

Har I læst det? 🙂 Det handler mest bare om blogging og mig. Og så kommer jeg bla også med 5 gode råd til nye der gerne vil starte en blog.

12 kommentarer

 • Hvor fint 🙂 Ved du om man kan finde det på nettet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har ledt og ledt – og det ligner det desværre ikke 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • øv .. det er vist ikke en avis der fåes i kbh.
  kan du ikke tage et billede af artiklen? -vil virklig gerne læse det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg skal prøve! 🙂 Og tak for interessen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TinaBina62

  Hejsa jeg har lige præcis idag opdagede din blog – normalt taber jeg hurtigt interessen for blogs, men din fanger mig. Til trods for at jeg næsten er dobbelt så gammel (49 år – 50 år til nov) som dig og faktisk har en søn på samme alder som dig, så føler jeg mig meget inspireret af din stil. Jeg er også samme tøjstørrelse som dig (hvor høj er du egentlig) jeg dog aldrig gå så lårkortet som dig der føler jeg mig lige en tand for gammel, men hvis jeg tager noget lårkort på har jeg altid et par leggins under. Jeg går selv og overvejer at lave en blog men har lidt svært ved at komme i gang og er også lidt tilbageholdende. Tænker: er jeg mon for gammel og uinteressant??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sejt – you rock! 😉
  Det må være en helt speciel opelvelse at have med i bagagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Debbie! Det var også en rigtig fed oplevelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv hvor irriterende, jeg ville super ferne læse den! Håber meget på et villede!

  http://agoodiebag.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg prøver lige at tage et bedre billede en af de næste par dage! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kunne måske skrive til journalisten, der interviewede dig, og spørge om de ikke kan sende dig en PDF af opslaget. Sådan et burde de nærmest have liggende (ved dog ikke om avistryk foregår på samme måde som magasintryk, men hvis det gør, så ER der en PDF). De er jo også kun interesseret I at flere nye mennesker får læst opslaget – jeg ville jo aldrig læse Fyens Stifttidende ellers 🙂

  Håber på, det kan lade sig gøre 🙂
  Og har du vist et outfitbillede fra den dag? Så billedet på instagram, og der var du vramvrum flot, så det ville være en skam ikke at dele det her på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuuhh! Superstar 😀
  Du må gerne tage et ordenligt billede, så vi kan læse hvad der står 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb: Mere peplum