Downtown konkurrence: Nominér en ven!

Køb: Mere peplum

Køb: Mere peplum

Som følge af indlægget her, så gik jeg straks på jagt efter flere peplum toppe og jeg faldt selv rigtig meget for toppen her, da jeg lavede indlægget med peplum toppe en masse (her). Farven er simpelthen så smuk, snittet ser rigtigt ud og lynlås-detaljen i ryggen er så fin. Toppen er fra mærket A Wear og den kan fås HER til £25. Jeg glæder mig til den kommer – jeg kan lige præcis nå at få den med på ferie! 😀

EDIT: Kan se der nu ikke er så mange toppe tilbage derinde, så jeg gik lige på jagt og fandt den faktisk på A Wears egen webshop HER. Og den er endda på tilbud til kun £15! 😉

I love this peplum top from A Wear. The colour is gorgeous! You can find it HERE.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

18 kommentarer

 • Katrine

  Den ser flot ud – virkelig en smuk farve! Jeg tænkte på, om du på et tidspunkt laver en samlet guide til Lissabon? Altså hvilke steder, der er værd at besøge eller gode restauranter el.lign. Jeg står nemlig selv og skal til Lissabon sammen med min Hr. Kæreste her til sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, Lissabon kommer, men har simpelthen ikke haft tid til det… men det kommer! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Jeannet.

  Jeg overvejer stærkt at flytte til Odense for at studere Religionshistorie og ved jo at du læste to år på studiet men droppede det da du ikke gad undervise i gym. (er det ikke meget rigtigt forstået?)
  Kan du fortælle lidt om hvordan studiet er socialt, mulighed for læse i udlandet og det faglige niveau?

  // Maja. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Maja!

   Ja, det er helt rigtigt… jeg kunne simpelthen ikke se hvad jeg skulle bruge det til i sidste ende 😉 Socialt er det det bedste jeg nogensinde har oplevet på et studie. Aldrig har jeg grint, drukket (det var virkelig ikke 2 gode år for figuren 😉 ) og festet så meget som på religion (det hedder bare religionsstudier i Odense, ikke religionshistorie). Rusturen var også vild – jeg var stadig stiv søndag aften, flere timer efter jeg var kommet hjem 😉

   Mht udlandet så er jeg ikke så godt inde i det på det område – men jeg ved der er mulighed for det. Det faglige niveau var helt super! Jeg gik på studiet med Rikke fra http://www.stickysweetdanish.com/, så du kan evt også spørge hende lidt om det. Jeg ved hun ihvertfald også er enige i at vi havde det ret sjovt i vores klasse 😉

   Håber det hjalp dig lidt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Okay, mange tak for fine svar 🙂
   Hvordan synes du det var fra gymnasiet og så til uni? Lektiemæssigt og sværhedsgrad?
   Vil helt sikkert stikke hovedet forbi Rikke! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt! Jeg synes godt jeg kunne mærke at sværhedgraden var lidt højere – men jeg ved ikke om det var fordi jeg havde været et år væk fra skole (tog sabbatår mellem gymnasiet og uni). Man skal ofte læse 100-200 sider til hver undervisningsgang, til gengæld har du måske kun timer 2-3 dage om ugen, så der er mange fridage til at læse det i 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er godt nok en pæn top!
  Som den shopaholic jeg er klikkede jeg straks på linket.
  Hm nu er jeg så derinde og i hvor det fristende at putte den i kurven.
  /Siv Maria
  http://www.sivmaria.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh hvor er den fin! Især i den farve, perfekt til sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, og samtidigt tænker jeg også at den er fin til efteråret! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Den er super fin, tror desværre bare ikke den vil gøre sig godt på mig! 🙂

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peplum toppe og også super fine til dig og klæder dit klassiske look rigtig godt.

  men de kunne da lige havde skjult modellens ekstension lidt bedre 🙂

  http://why-not-just.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det med extentions opdagedejeg også – lidt kikset 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Sørensen

  eij helt ærlig du kan sgu ikke være det bekendt! efter alt den snak om pelum har jeg købt 3 i den her uge! 😉 også denne på billedet. De har desuden en virkelig fin en i vero moda for tiden som minder meget om denne bare i mere casual stof og i hvis eller sort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er helt vild med den top!

  Desværre passer det snit normalt meget dårligt til mine brede hofter, som bare syner endnu bredere. Så dankortet må nok desværre blive i pungen denne gang. Men nøj, hvor er den fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er desværre ikke et snit der passer til alle! Men ja, den er virkelig fin!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Downtown konkurrence: Nominér en ven!