15 flade sandaler

Min onsdag og gammelt outfit

Min onsdag og gammelt outfit

Åh der er altid så mange ting der skal gøres og ordnes inden man tager på ferie – blandt andet at få tømt hele mit kamera (og der lå altså over 3000 billeder på det!). Da jeg gjorde det i forgårs, da fandt jeg en lille billedeserie, som egentlig var meningen at det skulle ha’ været outfitbilleder. Hvorfor jeg aldrig fik dem brugte ved jeg ikke… jeg har nok helt glemt dem? De blev taget sidste sommer, da jeg var et par dage i København. Denne dag var jeg sammen med Hr. Kæreste, min lillesøster + hendes kæreste og vores lillebror. Vi var på vej i Tivoli da min, dengang 17-årige, lillebror stadig ikke havde prøvet at være der. Vi havde en skøn dag med vildt mange ture – så mange, at jeg til sidst havde lidt kvalme 😉

Nå, men det var egentlig ikke det jeg ville fortælle om… ville bare forklare hvor billedet skammede fra og så blev det pludselig ret langt, haha. I dag skal jeg ud og se nyfødt baby hos en af mine folkeskoleveninder… det er hendes barn nr. 4 – så føler man sig altså bagud! I aften skal vi spise middag med nogle andre venner, så det bliver en skøn dag. I morgen skal jeg mødes med søde Odense-bloggere til middag og fredag-lørdag er jeg i København til bla. navngivningsfest i Tivoli. Så jeg har en del at se til de næste par dage inden vi tager på ferie! Godt at det meste af tøjet til ferien allerede er pakket nu 😉

The picture is from last summer where I spent a few days in Copenhagen.

bloglovin

10 kommentarer

 • Barn nummer fire, shiiiit! Og jeg synes det er skræmmende når mine folkeskoleveninder nu begynder at få barn nummer 1 😉

  Det lyder som om du udnytter tiden optimalt! Nu glæder jeg mig endnu mere til ferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja hun er vild! Men jeg forstår hende godt, da hun simpelthen får de smukkeste (hun er også selv en beauty!), sødeste, nemmeste og mest velopdragne børn! Så ville jeg sgu også poppe dem ud på den måde!
   I min folkeskoleklasse er jeg efterhånden en af de sidste af pigerne der endnu ikke har fået børn – tror kun vi er 2-4 stykker tilbage der ikke har. Men jeg ved ikke om jeg er et par år ældre end dig?

   Og ja, jeg får presset en masse ting ind her inden ferien 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du fylder 24 i år, så du er lige fire år ældre – dvs. et barn per år 😉
   Jeg giver dig ret – Den baby jeg så på instagram så ihvertfald meget meget lækker ud!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja det er den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænk at du kan huske ud af 3000 billeder at du ikke har postet dette outfit fra sidste år. Vildt! hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har nogle gange den sygeste hukommelse 😉 Men de fleste af de 3000 billeder fra vores tur til New York, Kap Verde og Lissabon.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nummer fire! Argh! Men så har hun da vist også haft travlt… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det har hun! Man føler sig virkelig bagud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Jeanett

  Kommer der en guide til Lissabon på et tidspunkt? Har før haft rigtig god glæde af dine guides, blandt andet til Barcelona 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det gør der! Har bare haft så meget at se til at jeg ikke har fået den lavet endnu… men den kommer! Og tak, det er jeg rigtig glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 flade sandaler