Interview og fodboldkamp

Mit walk-in

Mit walk-inMit walk-inMit walk-inMit walk-inMit walk-inMit walk-inMit walk-in

E N D E L I G! Så blev mit walk-in færdigt og derfor har jeg nu endelig mulighed for at vise det frem til jer. Det er virkelig også noget mange af jer har spurgt efter stortset lige siden jeg fortalte, at jeg skulle ha’ sådan et 😉

Når jeg skriver det er “færdigt”, så mener jeg sådan overordnet med de vigtigste ting – stativer osv. Der er dog stadig en masse små hygge-detaljer jeg gerne vil ha’ lavet. Blandt andet vil jeg gerne nogle billeder op på væggen til venstre (over de 2 stativer med underdele og overdele). Har ikke helt besluttet af hvad endnu – men af noget fashion-relateret. Hr. Kæreste synes at jeg skal få lavet nogle af mine bedste outfit-billeder til billeder der kan hænge der, men jeg synes måske bare det er lidt underligt at ha’ billeder af sig selv hængende på den måde? Eller hvad synes I? Så vil jeg måske også gerne ha’ en enkelt hylde mere op og så vil jeg på et tidspunkt gerne ha’ udskiftet alle bøjlerne, så de er ens.

Alle inventar er fra IKEA. Skoskabet er af ældre dato (3-4 år gammelt mere jeg), men stativer, hylder og spejl er fra i år, så de kan stadig fås. Stativerne er DISSE til kun 69 kr pr stk.

Nå, hvad siger I? Kan I lide det? 😀 Og husk at der kommer flere billeder af det i mit interview med Fyens Stiftidende. Skal nok sige til når det er i avisen.

I’m finally done with my walk-in closet so here you go. Do you like it? Most of the things I used for creating it is from IKEA.

bloglovin

86 kommentarer

 • Iiiih!! Hvem der dog bare havde den slags plads til sin garderobe – min befinder sig i tre forskellige rum, for der er ikke plads til den i ét… :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  thumbs up, hvor er det fedt!!!! åååårh, hvor bliver jeg dog misundelig – gid det var mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Line!! 😀 Jeg er også blevet rigtig tilfreds med det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Waaaaaauw! Jeg er SÅ misundelig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow! Hvor er det dog smukt Jeanett! Hvem der dog bare havde plads til sådan et walk in!

  Kram<3
  http://www.theeyeshaveit.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor er din nude taske fra? Den der ligger bag din Marc Jacobs-bag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  GUD, hvor har du skide meget tøj! 😀

  Jeg synes faktisk, din kærestes idé med outfitbillederne er rigtig god! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja, og jeg har faktisk mere inde i mit vasketøjskurv, som lige nu har “top” på 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Ej, hvor er jeg bare misundelig!
  En rigtig pigedrøm! 🙂
  Jeg drømmer stadig 😀

  mizze-pii.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er virkelig en pigedrøm come true!! Er også rigtig glad.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fedt fedt fedt!!! Tænker bare lidt: hvor er din kæreste tøj? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kan du spotte lidt af et hvid skab i nederste højre hjørne på det sidste billede? Det er hans skab 🙂 Og så hænger hans blazere sammen med mine på stativet til højre for spejlet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser godt ud dame 🙂
  Men tænker også at det ville være liiidt underligt med outfitbillederne. Hvad med nogle fede billeder fra et modeblad du er glad for eller sådan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg synes din kærestes ide lyder super fed! Det ville da være dejlig med noget inspiration når man engang er i tøjkrise? 🙂 Hvis det altså sker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ork, jeg tit tøjkrise! Hehe. Og ja, synes også ideen er god… men omvendt også lidt mærkeligt at hænge billeder op bare af mig selv?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er RØV misundelig! Det er virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser super fedt ud! – glæder mig ekstremt til mit værelse bliver færdigt. Det er sådan en blanding imellem normalt værelse – walk in – og sy værelse
  knus ellinorthorsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Der er altid et eller andet dejligt ved at se jer bloggeres garderober, for I har jo bare så fandens meget tøj (hvilket man jo egentlig også bliver ret misundelig på) 😉 Er helt enig i, at man i den grad bliver misundelig på sådan et fantastisk rumligt walk-in closet 😀 – Jeg ville også selv synes, at det ville være en smule underligt at have billeder af mig selv hængende, men det kunne jo på en måde også opfattes som inspiration 😉

  God og alsidig blog btw 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Kate! Og jeg kan godt forstå hvad du mener mht billederne… jeg er også selv meget i tvivl. Og tak for de søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig blevet lækkert Jeanett!! Du er ret heldig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I know… I’m a very lucky girl on so many levels <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor ser det godt ud!!! Kunne også forestille mig at et gulvtæppe i midten kunne binde rummet rigtig flot sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha line from the Big L! Hehe. Ej, tror ikke jeg vil ha’ noget tæppe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Åh hvor er det bare lækkert – er VILDT misundelig! Ville ønske jeg havde lige så meget plads i min garderobe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er det dog fint! Drømmer om den dag, hvor jeg kan få mig et walk-in, og samtidig have nok tøj til at fylde det ud 🙂

  Det med billederne kunne godt gå hen og blive lidt underligt.. Men måske du kunne tage inspirations-billeder i stedet? Sådan, dine yndlings-outfit billeder fra andre, frem for dine egne? Bare en idé!

  http://www.stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG ER VILD MED DET! Gid det var mig, jeg kan kun fylde ét stativ med mit tøj:-(

  -Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeej hvor er jeg bare dybt misundelig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg synes sagtens, at du kan have outfitbilleder af dig selv hængende. Du ved til inspiration, hvis du på et tidspunkt mangler det 🙂

  Ps. FUCK hvor er jeg misundelig……

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak, det er noteret! 😀 Jeg overvejer det også stadig…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det meget fedt som en start, men når du bliver ældre (og tjener flere penge hehe) kunne det være endnu federe at bytte alle stativerne ud med rigtige åbne skabe langs hele vægen så man får mere en følelse af et rigtigt walk-in closet.
  Men ingen tvivl det er vildt fedt med et værelse kun til tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er faktisk mere til det her – altså stativer. Synes det giver en mere let følelse til rummet, hvor store skabe ville få det til at føle indelukket. Jeg kan jo fx heller ikke ha’ skabe stående foran vinduerne 😉 Så det er ikke et pengespørgsmål der har gjort at jeg har valgt stativer fremfor skabe – det er simpelthen bare fordi jeg bedst kan lide det sådan 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvis jeg var dig ville jeg købe en rigtig pæn puff af en art til at have stående i midten!
  Og ja fedt walk in, gid det var mit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det har jeg også lidt overvejet, men kan ikke finde ud af om jeg ville bruge den? Og om den så bare ville stå og tage plads?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love it! Er mega misundelig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig blevet fedt! Kan kun anbefale dig, at købe renseri bøjler. Det ser så pænt ud, fylder ingenting og så er de billige. Jeg har købt mine her: http://www.bo-komplet.dk/?page=productlist&id_cat=37650&a=Renserib%C3%B8jle

  Sisselykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW! Hvor er det bare for lækkert!
  Åh, altså.. glæder mig til dén dag, jeg får plads til mit eget walk-in, lige nu er min lejlighed vidst på størrelse med dit walk-in, hahahah.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe vi har også 100 kvm at lege på, så det giver lidt frihed 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  gid jeg havde så meget tøj som dig 🙂
  jeg har også et walk-in men det er meget meget mindre end dit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg føler ellers tit den klassiske med at jeg intet har at tage på! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor ser det fedt ud… hvis jeg skulle finde noget pynt til væggene ville jeg f.eks kigge efter noget á la det som ham her laver: http://martinpop.dk/

  … hvor er jeg misundelig:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for tippet Rebecca! Det vil jeg straks kigge på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw siger jeg bare. Hvor er det flot og stort (mit walk-in ligner lidt en skotøjsæske ved siden af. Hehe). Hvor har du meget tøj.

  Det lyder som en god idé med billeder. I mit walk-in har jeg sat ELLE og Vogue magasin forsider i nogle rammer. Det ser ret fint ud 🙂

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak! Nu siger modebladene mig efterhånden ikke så meget, så for mig ville det virke unaturligt og hænge den slags op. Så er gået lidt i tænkeboks!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mimii

  Hvor er dine sort kilehæle med ankelrem fra? Dem der står foran spejlet.(-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benedikte

  Hvaaa’, Jeanett – må vi ikke vide, hvad interviewet handlede om? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, det må I gerne! Jeg blev interviewet i 1,5 time, så ved ikke præcis hvad der kommer med og hvad der ikke gør. Men generelt handlede det bare om blogging, hvordan jeg er kommet igang, hvorfor jeg gør det osv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjølhede

  Seriøst, hvor er det lækkert!
  Men mit sarte øje får lyst til at sætte tøjet i farve orden! Af en eller anden grund bliver jeg forvirret af at forskellig farvet tøj hænger tilfældet ved siden af hinanden! Men kan se at du har hængt tøjet op i “kategorier” altså nederdele for sig, blazere for sig osv. så det kan måske være lidt svært at sætte det i farve orden!
  Men jeg er sku rimelig misundelig! Både over dit tøj og walk-in!
  tillykke med det 😀 hihi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, det hænger i type beklædningsting pr stativ. Nederdele/bukser/shorts sammen, overdele (toppe/skjorter osv), så hænger buksedragter og blazere på samme, et helt stativ til kun kjoler og så er der det sidste med strik (den håber jeg lidt på at fylde lidt mere til vinter 😉 ). De hænger lidt i farveorden på den måde at rødlige/pink toner hænger sammen, sort hænger sammen osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene B

  Gid det var mig, der ejede sådan et! 😉 Jeg synes din kærestes idé er rigtig god. Som de andre siger, kan det jo være en inspirationskilde. Kan godt se, at det er underlig at have billeder hængende af sig selv. Men der er jo ingen, der siger, at det ikke er din kæreste, der har hængt dem op? 🙂 10 % af rummet er vel hans? 😀 i hvert fald synes jeg du skulle gøre det. Vi (dine læsere) kunne jo hjælpe med at finde nogle af billederne. 🙂 Jeg har allerede nogle i ærmet, hvis det er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha “10% hans” – det er vist meget rigtigt 😉 Åhh og ellers en rigtig god idé med at I kunne hjælpe mig! Fed idé Helene! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVor er det bare skønt – du er svineheldig!! 🙂
  Når jeg engang er færdiguddannet og har råd til et ekstraværelse i København kun til tøj, så skal jeg også have sådan et!
  Indtil da kan I kigge forbi min blog http://www.basicfixt.dk, hvor I kan finde alt andet end et walk-in 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu får jeg jo helt lyst til at lave et walk-in! Har snart heller ikke plads til at mit tøj. Skabet, kommoden og stativet et fyldt ud… jeg må forhandle med de andre der bor her i huset 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja go go go – se om du ikke kan få dem overtalt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • MM

  Må man godt være lidt misundelig? 🙂
  Lige til det med bøjlerne. Jeg skiftede engang alle mine bøjler ud til ens træbøjler, og det så også meget smart ud, men mit tøj er ikke altid lige bredt over skuldrene, så nogle ting fik “bøjlemærker” nogle lidt underlige steder. Så jeg er vendt tilbage til blandede bøjler, selvom det ikke ser så ordentligt ud. Bare et lille tip 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak for tippet! Det var heller ikke min plan at de skulle udskiftes med brede træbøjler, fordi de optager også for meget plads på stativerne i forhold til andre bøjler. Men skal huske det du sagde her! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne også være fedt med en masse modeblad covers til at hænge rundt omkring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Bestemt! Men læser bare ikke rigtig blade, så det ville måske bare ikke repræsentere mig så godt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super super fint!

  Hvis du ikke vil have billeder hængende af dig selv, men vil holde det fashionable tema, kan jeg anbefale bogen her: http://www.amazon.co.uk/Vogue-Covers-Fashions-Front-Page/dp/0316027855/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1339762711&sr=8-4 (den er udsolgt lige på linket her, men burde være rimeligt nem at finde andetsteds)

  Den indeholder Vogue-covers gennem tiden, og køber du hardcover-udgaven har billederne den perfekte størrelse til indramning. Jeg havde det i min gamle lejlighed, og fik sindssygt meget ros for det. Samtidigt er det sjovt at se, hvordan moden har udviklet sig gennem tiden.

  Uf, jeg er helt misundelig, SAVNER min gamle kæmpe-garderobe! 😀

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  WOW! It’s like I died and gone to fashion heaven!!! Du har lige udlevet min drøm! – har ønsket mig et sådan walk-in closet siden jeg var 10 år 🙂

  http://www.thejuliemitzie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det har også været en drøm længe for mig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt vildt cool! Elsker stativerne, og da jeg lige har fået nyt værelse, så tror jeg da, at jeg må anskaffe mig sådan et! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor er jeg misundelig på dit fine rum! Jeg tror at jeg ville sætte flere hylder på væggene, hvor man også kunne sætte sko, hatte, tasker, kurve osv., og måske male en eller flere vægge for at gøre det mere hule-agtigt 🙂 Og så drømmer jeg selv om et sminkebord, men det kan godt være at det bliver svært at få plads til med alt det fine tøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Lyder også rigtig fint! Men jeg kan godt lide at der er lyst og “clean” derinde, nu når der er så mange farvestrålende ting derinde samtidigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv i gang med projekt walk-in lige nu, da min søster er flyttet ud, og jeg hurtigt fik råbt “helle for!” 😉
  Det første jeg gjorde var at tage i Ikea, og bruge en hulens masse penge på ens, sorte bøjler til alt mit tøj. Det repræsenterer sig bare tusind gange pænere nu! Så det kan bestemt anbefales at få gjort det! 😉

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Vivian Andersen

  Jeg er lige begyndt at følge din blog, og er igang med at læse den igennem, og faldt altså lige over det indlæg her!

  Jeg bliver nødt til at høre: Hvor køber man sådan en perfekt kæreste, som du har? 😉 haha

  Mega skøn blog du har <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha åhh er der ikke der at man siger, at sådan en kan ikke købes for penge? 😉 Han er ihvertfald dejlig og velkommen til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview og fodboldkamp