Outfit of the day #191

Nyt: Glitter heels

Nyt: Glitter heelsNyt: Glitter heelsNyt: Glitter heels

Det er ikke engang løgn, når jeg siger, at jeg kun har shoppet i ZARA på ferien i Lissabon. Jeg købte en enkelt ring i H&M i lufthavnen inden afgang, men på selve ferien blev der kun shoppet ZARA. Sådan er det jo, når man normalt ikke har adgang til en fysisk butik her i Odense (der er dog selvfølgelig webshoppen) og når det samtidigt er en del billigere end det er herhjemme! Jeg fik købt 3 par sko og en kjole derfra. Det ene par sko har I set i indlægget HER, det andet er disse og det sidste par + kjolen har I stadig tilgode 😉

Dette par kunne jeg slet ikke stå for… jeg rev dem bare ned fra hylden og sagde til Hr. Kæreste “Dem skal jeg ha’!”. Han fik vist spurgt mig, om jeg ikke skulle prøve dem først hehe. De skreg bare mit navn – nude og glitter, what’s not to like?! Og så laver ZARA perfekte sko til mine lange, men meget slanke/smalle fødder. De passer altid perfekt og disse var ingen undtagelse. Jeg er normalt en str. 40 i sko fra ZARA og jeg er også en str. 40 i disse. Jeg gav 50 euro for dem (ca. 375 kr) og herhjemme koster de 559 kr. Så der var en pæn besparelse på dem! I kan finde dem HER på deres webshop.

I bought this new glitter heels from ZARA on my vacation in Lisbon, Portugal

bloglovin

23 kommentarer

 • Wow – de er jo perfekte jeanett!! Jeg har selv en lang og smal fod, men desværre er det ikke alle sko fra Zaa jeg kan bruge!
  Glæder mig til at se dem på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de er virkelig smukke… elsker dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, de er fine! Og SÅ meget dig :D. Glæder mig til at se dem stylet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Nana! Glæder mig også til snart at få dem på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NØRJ hvor er de lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine..! – forstår 110% du bare måtte eje dem..! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ville heller ikke være dårlige til en brudekjole;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe nej det ville de ikke 😉 Også sådan noget jeg godt finde på at gå efter til den tid! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan jeg godt forstå! Blev selv gift i det tidlige efterår 2011 og havde et par fine sko på fra Repetto! Glæd dig til den dag, det er det mest fantastiske! Kjoleprøvninger, farvetema osv. – det var “hårdt”, men skønt at planlægge vores drømmedag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak!! Jeg glæder mig også til St komme rigtigt i gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Hvis ikke det var fordi jeg har for korte fødder til zaras sko og ikke kan gå i så høje, tynde hæle, ville de være på vej hjem til mig! Meget flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OMG – de er jo fuldstændig perfekte! De er fløjet direkte op på toppen af min sommer-ønskeliste 🙂

  /Henrietteruna.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg måtte også bare eje dem da jeg så dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv de er flotte! Kan godt forstå hvorfor de skulle med dig hjem 😀

  Har også samme problem med den smalle, lange fod. Der er mange sandaler jeg aldrig kommer til at gå med. De er simpelthen for store.. Øv 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  De er superflotte. Mine fødder er desværre lidt brede, så mange af Zaras sko bliver lidt for smalle til mig. Jeg hapsede dog et par ballerinaer magen til de sorte du har på i det indlæg du linkede til, bare i nude-farven, da jeg var i Barcelona i pinsen. De laver så mange fine ting hos Zara <3
  KH Pernille
  PS: Tillykke med forlovelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det gør de virkelig – og jeg kan også godt afsløre at jeg også snuppede samme ballerinaer i både sort og nude 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt T

  Hold nu op, hvor er de fine! Godt køb.

  Har fulgt din blog længe, dog uden at kommentere.
  Vil bare sige, at jeg synes, at din blog er en af de bedste – mange gange tillykke med forlovelsen – glæder mig til at følge bryllupsplanerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Majbritt!! Tusind tak for alle de søde ord og tillykke 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #191