Brudekjole inspiration

Outfit of the day #191

Outfit of the day #191Outfit of the day #191Outfit of the day #191Outfit of the day #191 ASOS dressMarc by Marc Jacobs bag – Ray-Ban sunglassesH&M, Gina Tricot and Tokyo Jane bracelets – Primark flats

Først vil jeg lige sige tusind tak for alle de kommentarer på indlægget igår om brudekjoler. Jeg kan virkelig mærke, at I meget gerne vil læse mere om bryllupsplanlægning, så det må jeg hellere komme med noget mere af snart 😉
I får lige endnu et outfit fra vores Lissabon-tur. Jeg fik, som ventet, taget min nye røde ASOS kjole i brug dernede og hvor er den bare behagelig! Stoffet faldet pænt, ryggen er ret fin og den er rar selv i høje temperature. Den ryger helt sikkert også med til sydfrankrig om under en måned. Den kan stadig fås den HER og er faktisk sat ned lige nu til £16 (den findes også i hvid og sort).

I dag skulle vi ha’ holdt Grundlovsdags-grill for en masse venner, men vi er blevet nødt til at aflyse, da Hr. Kæreste er blevet syg. Istedet tager vi en afslappende dag på sofaen med lidt film – og omsorg til ham 😉 Jeg havde glædet mig rigtig meget, men omvendt har jeg knald på resten af ugen med arbejde, træning og en masse aftaler, så det gør egentlig heller ikke noget med en dag, hvor vi trækker stikket.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Another outfit from our vacation in Lisbon, Portugal. I used my new red dress from ASOS from the first time!

bloglovin

12 kommentarer

 • Louise

  Burde han ikke hedde Hr. Forlovede? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Neeeej 😀 Selvom vi er forlovet og også når vi bliver gift, så vil han altid være min kæreste <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvordan er kjolen i størrelsen? Altså jeg bruger 75E men vil gerne have den strammer en lille smule sådan at den ikke viser alt for meget hvis man læner sig og den slags, hvad tror du jeg skal vælge så?:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kan desværre ikke bedømme hvilken størrelse du skal have udfra din bh størrelse – ved jo ikke hvor stor du er på resten af kroppen 😉 Jeg synes faktisk at den er lidt til den store side – jeg kunne godt ha’ været i en størrelse mindre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nøj en fin kjole! (:

  //Maria Silje
  http://www.hairbymariasilje.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hvad gør du mht. bh? Både med den her kjole og den fra vero moda? de er begge super smukke – har lige købt den fra vero moda, og kan ikke vente med at have den på. Mit eneste problem er bare bh’en 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har ikke BH på til denne 🙂 Og under den lilla fra VM har jeg min tynde blonde BH uden bøjle fra Forrest and Bob på 🙂
   Jeg er så træls, at jeg fra naturens side er udstyret med et par ret velsiddende bryster, så i virkeligheden behøver jeg slet ikke støtte fra den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Som overspringshandling i eksamenslæsningen kom jeg forbi, læste om frieriet, blev rørt og græd og trykkede straks “follow”.
  Jeg ser frem til at følge dig! (Og Lissabon ser ud som en fantastisk by, dér må jeg hen på ferie engang!)

  / Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind tak Ida – og velkommen til! 🙂 Så dejligt med nye der kommer til! Og Lissabon kan varmt anbefales:D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Uanset hvad du hopper i, synes jeg altid du laber ud!
  Måske har du svaret på det før, men er der gang i bryllupsplanlægningen (efter brudekjoleindlægget) 😉
  Elsker at se på brudekjoler, kan gøre det i timevis – på trods af, at der langt fra er bryllup undervejs her, men man har vel lov at drømme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Anni! Ja, lidt… vi snakker lidt om sted, kirke, mad osv. Men det er kun meget få ting der er besluttet og vi har stadig ikke sat en dato 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brudekjole inspiration