Mit walk-in

Outfit of the day #194

Outfit of the day #194Outfit of the day #194Outfit of the day #194Outfit of the day #194Outfit of the day #194
Gina Tricot topGina Tricot jeansASOS heels – Maria Black ringsH&M ring

Her gårsdagens outfit, hvor jeg var til middag hos politiske bekendte. Lige så dirty politik kan være (til tider kan man føle, at man lever i et afsnit af “Borgen”), ligeså fantastisk er det med alle de søde mennesker man møder og lærer at kende.

Nå, men igår legede jeg lidt med min indre 50er/pin-up girl. Jeg har jo aldrig lagt skjul på, at det er den meget feminine type mode der er til størst inspiration for mig. Jeg elsker tiden hvor smalle taljer og kvindelige former blev hyldet sammen med stort hår og røde læber. Helt ærligt – what’s not to like? 😀
Jeans’ne er mine yndlings efterhånden – de hedder Serena supersoft og er så tynde, at de føles som leggings. Like!! Toppen har I vist ikke set før, men den er næsten allerede gone (ihvertfald her i Odense), men den er stadig på webshoppen til 129 kr.

Idag står den på indkøb til stort kagebord der skal serveres for en masse veninder på søndag, hvor jeg holder lidt forsinket fødselsdag for dem. Og så vil jeg op og svede i træningscenteret i dag. Har drømt at jeg løb på et løbebånd hele natten… så har man vist savnet det, hva’? (har ikke trænet siden søndag… ups). Men det fede er at jeg virkelig kan se resultater! Jeg skylder jer vist også et træningsindlæg snart 😉

My outfit from yesterday. Click on “TRANSLATE” in the top menu to get the whole text translated into your own language.

bloglovin

121 kommentarer

 • Stine

  Altså i mit hoved er det dit andet bedste outfit nogensinde (det bedste var det med den blå kjole, marni halskæde osv. osv. ) haha.
  Du er sgu lækker Jeanett!

  Stine
  http://www.bigfashionideas.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Piiiiiiiiiiiiiiift piiiiiiiiiiiiiiiiiiift – hvor ser du godt, smuksak! Man kan virkelig se ny forelskelsen (eller er det genforelskelse?) lyse ud af dig! <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak søde fisen <3 Hehe ja man bliver lidt gakgak i låget igen af sådan noget forlovelse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er viiiiiild med dine sløjfe sko!!!

  http://www.thejuliemitzie.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Julie! Elsker dem også, men de er nogle gange lidt for “vilde” – fx til at tage i skole i 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ej hvor er din krop flot! Sættet fremhæver virkelig dit krop på den bedste måde. Får helt lyst til at tage i fitness med det samme, selvom jeg allerede har været til spinning i morges. Du er inspirerende!
  Hvad størrelse har du din trøje i? Bliver nemlig nødt til ind og købe den på webshoppen nu.. (Sorry for lang kommentar 🙂 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Louise, hvor er du sød!! <3
   Jeg mener, at min er en str. M 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone K

  WAUW!!!! Du ser godt ud, virkelig fint sammensat. Elsker alt ved dit outfit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed blog 🙂
  Tag gerne et kig forbi min blog http://katrinekorning.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  selvom du er en kjole pige, ser du fandeme godt ud i bukser! Elsker dette look, klart et af mine faves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaaak Nina <3 Jeg går også med bukser, men jeg føler mig bare langt bedre tilpas i en kjole. Don't know why.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HOT HOT HOT!

  Men har du et link til blusen og skoene? De er ikke til at finde 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, der skulle gerne være link til begge dele lige under det sidste billede? Altså at ordene “Gina Tricot jeans” fører til dem, hvis du trykker på ordene 🙂 Og ellers så ligger de inde på webshoppen under “Jeans” og toppen ligger under “Toppe med ærmer” 🙂 Jeans’ne hedder Serene supersoft og toppen hedder vist Flora top, mener jeg. Til hhv 259 kr og 129 kr.

   Og tusind tak Mette <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil jo nødigt være besværlig, for jeg kan jo se hvor mange forespørgelser du får på ting du allerede har skrevet i dine indlæg. Tror der er noget galt med min browser, for jeg ender nemlig på GT’s forside (kan dog se at du har linket), men jeg søger bare på Flora top i stedet 🙂

   Hvad med et link til skoene, findes det et sted?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er noget der er galt med Gina Tricots hjemmeside – jeg har gjort dem opmærksomme på problemet et par gange. Det virker nogle gange og andre gange ikke (jeg bliver også sendt til forsiden når jeg trykker på mine egne links nu. Men se om du ikke kan finde den inde under “Toppe med ærmer” – der ligger den ihvertfald et godt stykke nede 🙂

   Skoene er desværre fra sidste år, så de er udsolgt… desværre! 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Petersen

  Min første tanke var: hold kæft hun ser lækker ud.
  Dernæst: jamen det kan jeg da ikke skrive.
  Men kan nu se at jeg ikke var alene om den tanke, så nu gør jeg det sku.
  Du ser virkelig lækker ud i det sæt, det komplimenterer virkelig din krop.

  Kram fra Maria Petersen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tusind tak Maria, hvor er det fantastisk komplimenter at få! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Fint outfit, der virkelig klæder din krop! Og skoene er da for skønne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Dette sæt komplementerer virkelig din figur skide godt 😀

  Træningsindslag = JA TAK!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Nøj hvor er du dog smuk!
  Elsker dét look 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IdaP

  Det der outfit er bare ekstremt godt på dig! Jeg vil eje det hele!…. Virkelig fint!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hooooooold nu kæft hvor er du lækker!! Det er virkelig et af dine bedste outfits nogensinde! Hot, hot, hot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Perfektion! Det er lige sådan noget jeg gerne selv ville iføre mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du ser smuk ud. Hvilken størrelse er dine bukser i? Og ved du, om der er flere tilbage i Odense?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Julie <3 Jeg er ret sikker på at mine jeans er en str. 30 og yes, vi har lidt tilbage i Odense (sidst jeg var på arbejde hang de nede i venstre hjørne ved prøverummet 🙂 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare bragende lækker i peplum! Mere peplum til Jeanett! Vil gerne se den der top med et pencil-skirt en dag – tror det ville være usandsynligt retro-lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tak! Ja, pencilskirt tror jeg også ville fungere ret godt til toppen… det må testes 😉 Og her til sommerferien tænker jeg også et par hvide korte shorts til måske? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er utrolig lækkert og gennemført!!
  – og hele sætter skriger “Jeanett”! Du er virkelig god til at klæde dig Jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Top-lækkert!! Har faktisk liiiige placeret en ordre og havde kigget en del på Flora, men lod være. Det fortryder jeg nu!!! Hvorfor kan man ikke tilføje til ordren hos GT, ligesom hos H&M? Iiih

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er rigtig træls… det må de få fixet 😉 Og tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Yikes, hvor er du da uforskammet lækker!! Jeg tror faktisk, det er mit yndlingssæt til dig – og det siger ligesom en hel del! 😉 Og så bliver jeg altså nødt til at komplimentere din krop: du har den flotteste, jeg nogensinde har set. Bum! 😉

  God weekend! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor er du vild, Anne. Er helt målløs over din kommentar – på den bedste måde overhovedet! <3 TAK! Tusind tak. Og en FANTASTISK weekend til dig også!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fint outfit, snitene og stilen klæder dig super super godt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F fucking crimerider

  Beklager på forhånd for min muligvis upassende kommentar, men de bukser sidder da bare vildt godt på din numse. 😀

  knus
  F

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha det er en helt okay kommentar – I like!! 😀 Og mange tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Wauw…. hvor er du dog smuk! – som altid. 🙂 super fedt outfit.
  jeg stormede ud ad døren for at købe bukserne i den nærmeste gina tricot.. smittede dine jeans af på noget tidspunkt? der står nemlig at de kan smitte af på andre ting 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaaak Natasha! Nej, det har de ikke gjort… men sørg for kun at vaske dem med andre mørke ting de første 2 gange du vasker dem. Just in case 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du burde gå oftere i bukser, du ser møg lækker ud! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wuaw! Du ligner bare en million!! Virkelig misundelsesværdige stænger – må kommer over mit højde kompleks og hoppe i nogle ligeså lækre sko! Din blog har fået SÅ meget mere “liv” det sidste års tid, ved ikke hvad det er – men nu læser jeg med HVER dag! Dejligt!!!!!:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej tak Nanna! Tusind tak! Jeg har virkelig også prøvet at gøre så meget mere ud af bloggen – især det sidste halve års tid! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Du har den pæneste krop 🙂 super smuk og kvindelig uden, at det bliver for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det er bestemt ikke kun dig der kan se resultater, fordi du ser da hammer godt ud! + at det er da en af dine bedste outfits til dato. Du er jo lækker Jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser virkelig godt ud, det klæder dig virkelig godt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Davidsen

  For satan du ser godt ud i det tøj Jeanett! Du ser brand godt ud! Kan godt forstå Hr. Kæreste lige blev nødt til at sikre sig din gunst 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha åhh hvor er du sød!! Den har han ihvertfald nu 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Wauw!! Det outfit klæder dig vildt godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Altså, det er jo allerede væltet ind med kommentarer og overvejede lidt, om jeg behøvede at skrive.
  Kom frem til, at det behøver jeg for, hold nu helt op, hvor ser du bare HELT fantastisk ud!
  Har fulgt din blog i lang tid efterhånden, og tror netop at jeg er stødt på det hidtil flotteste outfit.
  Nøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det her outfit må være et af mine yndlings til dig – hvor ser du dog godt ud! 🙂

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Hold kæft, hvor ser du bare blændende godt ud!
  Mega lækkert outfit til dig. Det fremhæver virkelig dine lange, flotte ben og din fine talje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft hvor er du bare stang lækker! Det outfitt fremhæver VIRKELIG din meget meget smukke krop :0) Må være det bedste outfitt tror jeg! Thumbs up, big times :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeanett, hold da kæft hvor ser du godt ud!!! Af ALLE dine outfits er det dér det, som klæder sig bedst;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Nu så jeg lige på FB hvor glad du blev for kommentarerne og så vil jeg da også lige smide min. Tænkte nemlig præcis det samme som alle ovenstående: at det klæder dig virkelig godt. Og selvom du helst går i kjole synes jeg du skal overveje bukser lidt oftere; sådan et par pæne ben og numse skal da vises frem!
  Go’ weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ej tak! Jeg vil huske det med bukserne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • SHIT! Hvor er du bare smuk, Jeanett – det er jo helt vildt! Er så vild med de her billeder af dig – især det første, for hooooold nu op hvor ser du bare smuk ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Okay, tror faktisk aldrig, jeg har kommenteret før, selvom jeg har læst med længe, men bliver simpelthen nødt til det nu! Du ser fantastisk ud! Dine ben er jo kilometerlange i de jeans og heels, og toppen er fuldstændig skøn! Synes ellers det er sjældent, du poster outfits med jeans, men det er da en skam (selvom du også er smuk i kjole/nederdel) – wow siger jeg bare! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhhh tak Julie!! Må vist til at vise jer flere outfits med bukser, kan jeg godt høre 😉 Fordi jeg går skam i dem også…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det er et virkelig flot outfit!! Bliver lagt i den mentale inspirationsmappe med det samme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg må stemme i med de andre, dette er helt klart en af dine bedste outfit. Er vild med toppen 🙂

  -Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Katja – må vist ha’ nogle flere peplum toppe 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  HOLD NU OP hvor er du lækker Jeanett!
  Er også helt vild med outfittet, du har lige kroppen til det! God weekend smukke kvinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare én af dine bedste outfits to date! Og dine sko er bare fantastiske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kan se at mange andre har samme holdning – men jeg tænkte med det samme, at dette må være et af dine bedste outfits nogen sinde. Fremhæver bare din flotte figur så godt. Selvfølgelig er det smag og behag, men jeg synes man skal være “petite” for at kunne bære mini, og det hjælper ikke at vælge for lille en størrelse, hvad jeg synes du har tendens til. Denne stil er så meget mere klædeligt end det du plejer at gå i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak, men jeg vælger altså ikke normalt for små størrelser? Ved ikke lige hvor du får det fra. Og at man skal være petite for at gå i kort tøj synes jeg godt nok er en ærgerligt og begrænsende holdning at ha’. En 38/40 er for stort til at gå i mini? Underligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   Jeg er ikke enig i at man skal vaere petite for at baere mini, men jeg maa indroemme at jeg ogsaa nogle gange har taenkt at en kjole ville have siddet bedre paa dig hvis den havde vaeret en stoerrelse stoerrere(saa det er altsaa ikke noget der bare foregaar inde i Marias hoved). Men igen, petite synes jeg ikke man behover at vaere for at baere mini. Det er en ren smagssag som Maria ogsaa siger. Men hun skal da have lov til at sige sin mening.

   Jeg synes det er forkert at kalde Marias kommentar for ‘sviner forklaedt som kompliment’. Hun kommer med en mening og hun kommer med konstruktiv kritik, i.e. du har en flot figur, og denne stil klaeder dig bedre end andre ting. Man kan saa vaelge at overveje om der er noget om det eller man kan skide hul i det.

   Under alle omstaendigheder er det grelt og taakrummende at folk ikke maa skrive deres mening uden at det bliver kaldt for en sviner, isaer naar de samtidig ogsaa siger nogle rigtig paene ting om dig. Og jeg ved du mener det er DIN blog, det er dig der hersker her og du er laber i alt hvad du har paa, men for f*****, det er jo internettet og en offentlig blog, ikke Nordkorea. Saa maa man lave den privat. Ja, deciderede svinere er ubehagelige og uncalled for, men Marias kommentar er da slet ikke en sviner.

   Jeg afventer nu paent Hjerter Dames ordre om min halshugning :S

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Rigtig god weekend Sandra! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og det her er bare klassikeren “en sviner forklædt som et kompliment”. Suk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig skønt outfit og så flot til dig!! Tænkte også som mange andre, at det er dit bedste til dato 🙂 Måtte straks kigge efter tingene i går, og jeg købte det sidste par jeans i den på Strøget i går, som heldigvis var min størrelse. Toppen var væk, så det må blive webshoppen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind tak <3 Håber også at du får fat i toppen! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik desværre ikke lige kommenteret i går, men jeg kan simpelthen ikke lade være. Du er virkelig for lækker i det outfit! Det fremhæver jo virkelig din smukke figur på alle tænkelige måder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hpl

  Jjeg har læst med at par mdr. men ikke kommenteret endnu:) Men bliver simpelthen nødt til at komplimentere dig for dette outfit. Du ser virkelig fantastisk ud!!

  Rigtig god weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind, tusind tak, hvor er du sød! Og god weekend til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luna

  Woow! Det er virkelig et skønt outfit 🙂
  Og sikke nogle lækre stænger.
  MÅ bare eje den top!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud 🙂 Ville ønske jeg kunne gå i sådan nogle toppe. Ligner et græskar i sådan en top, øv øv 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Den overdel, Jeanett er simpelthen FAB til dig. Virkelig virkelig fab og får din krop fremhævet på den fineste fantastiske måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Må tilslutte mig de andre og dermed forlænge din lille ‘rus’, som du jo skrev du havde. Du ser jo bare uretfærdig godt ud, peplum-bluser er lige din ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H.

  Jeg er som andre også helt vild med dette outfit til dig!
  Og har bestemt mig for at købe bukserne! Har aldrig prøvet bukser fra GT, men laves de ikke i str. 34 i længden? For bruger normalt 34 i længden i f.eks. diesel bukser, er 177 høj. Hvilken længde er dine?
  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej GTs længde hedder enten 30 eller 32. Men der er ikke længde størrelse på disse og de passer mig perfekt som er 178 cm høj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke H.

   Perfekt, så burde jeg kunne passe dem i længden også. Troede lidt jeg var nødt til at vente på de “fik dem hjem” i str. 34, men så kunne jeg da vente længe 😉 Tusind tak for en super blog og hurtigt svar! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det var så lidt Rikke! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim Vermund

  Jeg synes at du er meget smuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane M

  Piift et flot outfit og piift nogle benmuskler på sidste billede! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaak! Hehe jeg HADER ellers mine voldsomme lægge. Men de er desværre et levn fra da jeg dansede meget som teenager (hehe ikke dans til fester – men dans man “gik til” 😉 ) – det er der de er opstået og har siden bare haft ret muskuløse læg. Og de bliver ikke ligefrem mindre af at jeg træner så meget i øjeblikket 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Du ser VILDT godt ud!! Elsker, elsker, elsker det her outfit til dig 🙂

  /Natalie
  http://delafmig.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fin. Det er et super godt outfit til dig, Jeanett.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] begynder straks at tænke gamle dage, meget fine damer og en lidt halvkedelig stil, men så så jeg Miss Jeanetts siiiindssygt flotte outfit, og pludselig var der noget i mig der tænkte; “hey, det her er jo rigtig pænt!”. Jeg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit walk-in